April 4, 2016

Introducing Our Lil Daughter - Nur Hasya Hazirah

Assalamualaikum..

Alhamdulillah dah masuk 11 hari berpantang..kira baru 1/4 daripada full 44 hari berpantang..huhu..hari ni just nak buat simple entry memperkenalkan ahli baru dalam keluarga kami..


Maksud nama baby "cahaya kesempurnaan & pilihan yang terbaik"..dengan harapan bila dah besar nanti baby cuba capai kesempurnaan & buat keputusan yang terbaik dalam sesuatu perkara..insya Allah

Disebabkan abang die dah nama "Muhamad Hazmi Hadif"..Adik die pun nak ade "Ha..ha.." jugak..& satu lagi persamaan dua beradik ni..ade bunyi 'az'..sempena persamaan yang ada dalam nama papa 'azman' & mama 'syazlina'..lepas ni kalau ada rezeki lagi tak sure lagi nak ikut tema ke tak..hihi

Memang pening nak fikir nama baby girl sorang ni..nak sama2 dengan abang die la..nak ikut tema la..hihi..part yang paling best kali ni yakin betul pregnant baby girl sampai x fikir langsung nama untuk baby boy..walaupun scan sokmo tak nampak =P

Readers semua tolong doakan ye baby Hasya membesar dengan sihat & jadi anak solehah..insya Allah..amin..

3 comments:

Tia said...

amin insyaAllah. semoga kehadiran baby girl ni memeriahkan lagi hidup akak sekeluarga.

E'in said...

ala comelnyeeeee.. e'in pun tak sabar nak tunggu hero lahir..

ct cucubi said...

Semoga membesar dgn sehat ye syg..