May 28, 2013

Rindu blog..penangan bencana dekat opis..

As salam readers..

Sejak kejadian serangan ke2 banjir dekat opis lama, smpai sekarang ktorg x betul2 setel down lagi..

Setel down tu maksudnya lepas banjir n bpindah nie..keadaan opis baru x betul2 proper lagi..dengan kena btolkan wiring n smpai sekarang masih x ada lagi internet yg betul2 stabil..ada pon wireless yg ada x ada nie..lgsg x stabil..nak bukak fb pon x lepas..mane lg nk jenguk2 blog org 

Insya Allah dlm mase terdekat jugak la opis akan berfungsi spenuhnya seperti dulu..baru leh blogging2 time senggang kt opis nie..hehe..k cukup dngn bebelan dpagi hr..saje nak hbskn kuota internet hp yg 100mb sehari tu..laju woo mobile tenet maxis satu hari nie..hehe..

Motif letak gmbr bihun sup sbb skrg mood x sehat..saket tekak..bihun sup is the best food ever utk yg saket tekak..(nie utk aku ler..suka sup time saket je)..huhu

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

marniey zul said...

smoga cepat sembuh. dan segalanya akan berjalan dgn okay. nti bila okay dah kat ofis baru update blog. ^^

ct cucubi said...

cepat sembuh syaz... rindu nak baca entry2 syaz... i'm one of ur fan (kipas bodek).. :p