September 6, 2011

RnR: Raya n Risik

As Salam,

sorry sangat2 readers kerana menyepikan diri lebih st minggu..x pe lagi kalau x de yang datang menjengah blog nie ..tp sorry la sebab x datang beraya dekat blog korang.. nie sume sebab raya n layan crita korea la nie..huhu..cte korea 'ur beautiful' tu sangat best taw..sampai tengok 2x..naseb baek bukan tengok online..ok meh layan gambar2 gedik sekitar raya syaz@rozelt tahun 2011 bersamaan 1432h..

gambar family tema hijau..cuba cari yang berdiri mane yang paling rendah??hihi

aku, ika ngan ida..3 beradeq pompuan..
bergambar sebelum balek kampung kedah..
hehe..ika cam malu2 nak sengih
suka piccy nie..adeq bongsu aku nie comey je wat mke macam tu..
datang melepak lepas proses merisik selesai..
 
muka bajet lepas dapat cincin risik
 
speechless..
P/s: sume gambar diambil guna kamera hp ja...sebab tu resolution gmbar x brape best..layan je la erk..hihi

11 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah,udah dirisik..tahniah!!

slmt hari raya..

ika said...

waaaa~ dah kena "chop" dah...tahniah2...:) ramainye sibling syaz...hijau2 gitu..

rara pinkmafia said...

vahhvahhvahhhh pas ni leh jd tunangan org pulak ye syaz.

syaz nt rara nk tgk cite tu jugak.

Shafiq Hashim said...

Wahhh..
Tahniah...
Selamat Hari Raya..

NISS said...

tahniah syaz...:)

Basyirah Abd Rahman said...

tahniah syaz! takde ke cerita2 merisik? hihi

Anum said...

tahniah2

abghani said...

dh di risik patut hapi semacam

Fathiah Hamim said...

tahniah kak (:

sj said...

tahniah syaz... sj ad wt review pasal kawin kt blog .. jom review... huhuhu

FidDa said...

wah!!! tahniah syaz!! :)