March 2, 2012

Walk for Children

As Salam,


p/s: Ini adalah aktiviti ahad lepas yang hanya mampu diupdate hari nie..hihi

Alhamdulillah di usia sesuku abad nie maseh mampu untuk buat kerja kebajikan di samping aktiviti riadah.. hari ahad lepas (26.2.2012) aku dengan beberapa budak opis + adik beradik cik janna & kawan sy join satu aktiviti amal, Walk for Children..dengan hanya bayaran rm15 dapat t-shirt & sebahagian duit tu akan disumbangkan ke 2 rumah anak yatim, 'shelter home' & 'Rumah Jalinan Kasih'..kalau x silapla..

Penat berjalan x payah nak cakap..5km..huhu..pagi2 kami berkumpul dekat padang merbok.. yg kureng siket program nie sebab pg2 tu baru dapat t-shirt mbuatkan keadaan sdikit kelam kabut then padang tempat berkumpul tu sangat lecah..layan je la aku yg berkasut jalan2 + seluar jeans..berpeluh gak nak membasuh dengan tangan bila balek dari program tu..hihi


InsyaAllah kalau ada lagik program macam nie nak join! walaupun agak lotih tapi best sebab tambah koleksi t-shirt plus dpt merapatkan hubungan sesama rakan2 seopis & scandal2..opps..hihi

2 comments:

mizzura said...

awat xbgmbar ngn childrennye...hehe...anw msti enjoykan dpt buat xtvt yg lain dr rutin....

syaz@rozelt said...

@mizzura
budak2 kecik ada..tapi diorang group laen..hihi