January 3, 2012

Hari 1st Bekerja di Tahun Baru 2012

As Salam,

Selamat Tahun Baru 2012!!!

Apa khabar readers semua!!hihi..lama kan aku x m'update blog?biase la kalau dah balek kampung semua kerja pon x jadi..kerja makan je yang menjadi2..hehe..tambah2 plak hari ahad lepas kenduri abang aku kawen lagi..tapi kali nie belah perempuan..

Alhamdulillah untuk tahun baru nie, maseh dipermudahkan urusan kerja aku..walaupun maseh keje under contract (means x tetap) aku maseh bersyukur dengan rezeki yang dikurniakan..Alhamdulillah..hopefully tahun baru di saat umo aku nak mencecah 25thn (OMAllah!)..mintak2 la ada rezeki untuk dapat kerja tetap..tolong aminkan same2 kwn2..hihi

Sebenarnya aku tengah pening2 lalat lagi nie sebab semalam almost 8 jam dalam kereta..dari tepeng ke pedas, n9 and dari sana plak balek kl..sampai dalam jam 11 malam..tros pengsan..hehehe..macam biasa la ape aku wat kat n9 tuu..adeq aku dah sambung blaja balek so nak hanta barang2 die..

Hari nie baru 3 Januari kan?? maseh mood tahun baru..so nak ucapkan selamat tahun baru kepada semua readers..hihi..mana azam2 tahun lepas yang x tercapai tu moh kite bawak ke tahun nie untuk direalisasikan..chewah.. Jom jadi pekerja berhemah, cemerlang & terbilang!

14 comments:

QASEH ALYN said...

Selamat Tahun Baru...:)

Anum said...

hapy new year

Cikpuan rara said...

sama lah kite.25tahun =(

syaz@rozelt said...

QASEH ALYN

Happy new year jugak!hihi

syaz@rozelt said...

Anum

Happy new year jugak Anum!!

syaz@rozelt said...

Cikpuan rara

kena admit la tahun nie mmg kte dh btol2 dewasa rara..hihi..

MiszMaryaNe said...

selamat tahun baru,
aik cmne umo kite bley same ni, hehe..=)

YNA HERMOSA said...

selamat tahun baru dear :)

abah khalisha said...

selamat tahun baru

Hanif Idrus said...

Happy New Year

syaz@rozelt said...

@MiszMaryaNe

hehe..dah lahir thn same mestila same umo..slamat tahun baru gak!

syaz@rozelt said...

@YNA HERMOSA

slmt tahun baru jugak!hihi

syaz@rozelt said...

@abah khalisha

selamat thn baru jugak!!

syaz@rozelt said...

@Hanif Idrus

selamat tahun baru jugak~hihi