February 29, 2012

Belum Rezeki....

As Salam,

Sebelum nie pernah update simple note yang mengatakan aku bakal dapat anak buah..tapi nampaknya belum rezeki lagik..huhu..sebab semalam & kelmarin balik je keje tros ke hospital selayang melawat kakak ipar yang kena admit sebab kehamilan luar rahim..

Sebelum nie aku pon x de idea tentang kehamilan luar rahim nie..dapat tawu pon dari entry nie, nie & laen2x....huhu..mula2 sedih jugak..tapi redho je la dengan ketentuan Allah.. InsyaAllah lepas nie ada rezeki lagik..

Hari 1st melawat aku, kawan sy dengan abang aku menunggu dekat luar bilik bedah almost 5 jam! huhu..mungkin nak tunggu k.maz (kakak ipar) sedar baru boleh bawak masuk wad biasa..time tu pon dah lewat sangat plus k.maz maseh lemah x dapat nak berbual panjang..dalam setengah jam macam tu aku dengan kawan sy pon balek..

hari ke2 tu yang dapat berbual panjang siket..k.maz macam sedih sangat..tapi x de la menangis depan ktorang..die kate beza gugur dengan keadaan die..kalau gugur macam x sengaja..tapi kes kehamilan luar rahim nie macam sengaja pon ada kena buang kandungan .kes macam nie memang 1 dalam sejuta je  yang selamat..so doktor sangat2 menggalakkan pembedahan tu..

lepas nie k.maz plan nak balek kampung berpantang..yang paling penting die nak cari ikan haruan..nak cepat baikkan  luka2 pembedahan tu..aku harapkan k.maz & my abang tabah dengan dugaan nie & dimudahkan rezeki untuk preggy lagik..hihihi

Gambar bersama kakak ipar
p/s: fobia semacam la kalau nak meeting..esok meeting dkt cheras..huhu

6 comments:

Daddylicious said...

cubaan..insyaallah ada la rezeki...

syaz@rozelt said...

@Daddylicious
insyaAllah.. =)

♥ p a a n i ♥ said...

insyaAllah ada lagi rezeki tu.. :)jangan risau...

ct cucubi said...

harus berushaa lebih keras.. B-)

syaz@rozelt said...

@♥ p a a n i ♥
..maseh bole sabar tuk dapat anak buah..hihi

syaz@rozelt said...

@ct cucubi
ye..insyaAllah..hihi