June 21, 2011

Blog - rozelt - loading dalam 10 saat??

As Salam & selamat pagi,

hari nie nak update entry awal siket..x de la rase macam ade sesuatu yang x kena je sepanjang hari (symptoms blogging addicted)..hehe..semalam terjumpa lagi satu website yang cool --> LOADS.IN..

Hanya dengan masukkan url website/blog kita, then dia akan calculate dalam berapa saat page kita loading untuk keluarkan semua features yang ada..
 
Jom tengok blog kita nie cepat ke lambat loading!
Awal -awal lepas klik START, website nie akan calculate siap2 berapa lama loading dari usa, lepas tu baru boleh calculate dari negara kita plak..hehe
lepas pilih browser klik GO..
Blog rozelt loading 10 saat???..lama jugak tu kan~
Jom test website lain plak..nak test website ofis
wah 3 saat je??jeles2..huhu
Jom tengok website korang loading berapa lama plak dekat SINI..

22 comments:

rara pinkmafia said...

syaz rara punye 23.3 saat.lame tu.

syaz@rozelt said...

@rara pinkmafia
uihh..syaz selalu bukak blog rara, x de la selama nie..mungkin connection internet x berapa bagus kot~hehe

s.y.a.s.y.a said...

eh,nak 20.1 la .lama nye ! hadoi :(.

camane nak cepatkan loading tu ? taw?

syaz@rozelt said...

@s.y.a.s.y.a
20 s x de la lama sgt..hehe
blog rozelt nie simple sgt sebab tu sekejap je kot..

Syuxer said...

hahahh kawe punya 23.5saat heheh..lambat tuh..hehe

kotak bulat said...

10saat lee... kne diet ke tak ek.. err..diet2..

echaRierie said...

hehe..sy punya if MAS : 8saat
america plak :8.7 saat..

waa..bgs ni..thanks sharing..:D

k a k L a m p said...

10 saat tak lame la. kompom blog aku lembs hahah

Siti Arfah said...

Waa entri bez. sy nye blog 7.5 saat. hik3^^

diana said...

dia kata "Sorry we're a bit busy, try again later."

syaz@rozelt said...

@Syuxer
rmai gak yg 20++ saat..so kire normal la tue..hhee~

@kotak bulat
lbey kurang la kite..dh cun2 tue..x payah diet..bmi normal..haha


@ echaRierie
america lambat siket tu sebab jauh..hehe..

@siti arfah
wah lajunya blog die loading..kalah i..hehe

@diana
sorang membe pon jadi macam nie jugak..yg nie x faham knape~

Siti Arfah said...

Hehe. tu la. cm xcye lak . ^^

jila d_d said...

mak aiii...kte pnye 20.2 second..lagi dasyat.. =.='

cik nana said...

8.4 saat ;)

syaz@rozelt said...

@Siti Arfah
hehe..boleh la tmbah widget bnyk2 lg..hehe

@jila d_d
hehe..x de la dasyat sgt tu~

@cik nana
wah sorg lg kalahkan i~

Siti Arfah said...

syaz = hehe. xske sgt buh widget byk2. cm serabut je tgk. he^^

syaz@rozelt said...

@Siti Arfah
setuju2..tp kalau ade widget yg cool mcm semangat plak nak letak dekat blog~hehe

tia @ Ini Kisah Tia said...

hehe . Tia guna dua2 . chrome dengan firefox . kalau chrome 11.4 saat . firefox , 3.6 . lepas tu , paling beso kat ataih tu 12.4 saat . aiks , mana 1 ? hahaa ;)

syaz@rozelt said...

@tia @ Ini Kisah Tia
sedapkan hati dengan amek yang paling pantas..firefox..haha

Siti Arfah said...

Syaz= hehe. tu la en . teruja jgk tgk widget2 cool2 neh.^^

syaz@rozelt said...

@Siti Arfah
hehe..nnt klu widget yg cool inform k..nak tempek jugak~

Siti Arfah said...

syaz= InsyaAllah. hehe^^