August 26, 2012

Seminggu Beraya 'Cik' Syaz@Rozelt =)

Salam 8 Syawal,

Hari nie bersiaran langsung dr taiping perak,my luvly kampung halaman..petang nie baru nak balik kl..Alhamdullillah dah seminggu kn kita beraya..tahun nie plak insyaAllah tahun last beraya as single..next year dh beraya as wife org..harap dapat biasekan diri nanti..aminn =)

cik syaz@rozelt ceria di pagi rye..ehem2 tgk la gambar background dekat belakg

Tahun nie agak gila2 jugak beraya..gila la kan cuti raya dari jumaat sampai rabu..kamis & jumaat ada dekat kl lepas tu jumaat petang balik semula ke taiping..bukan apa bnyk aktiviti hari raye nie selain hanya beraya..ada jugak kenduri kendara & open house..

Raya 1st sampai rye ke3 beraya dekat kg ayah bagan datoh..lepas nie kena kerap jugak balik kg sebab atok dngn opah dah x berapa sihat dah..tp aku masih bersyukur  la umur dah tua2 macam nie masih ada opah atuk..hhee

Tema kaler bj raya untuk  family aku thun nie adalah pink..hehe..InsyaAllah bj nie jugak baju family untuk majlis resepsi family aku hujung tahun nie..save kan?hihi..dekat bawah nie leh la tengok gambar raya pinky2 cik syaz rozelt =)

Gambar pinky2 keluarga cik syaz@rozelt

Anak2 dara bergambar dekat kg bagan datoh

sempat bergambar dngn en.tunang sblum balik kg..kg die pon dekat tepeng so senang la tahun depan..insyaAllah

lg best tahun nie beraya dapat jumpa membe2 lama yang semakin meningkat usia..semua pon dah bam2 agaknya sebab effect raye jugak la tu kan..makan lemang bnyk sangat..erm ada jugak capture2 gambar tapi selagi x share dekat fb x leh la nak curik tempek dekat sini..hehe..

Buat readers semua..selamat menyambut hari raya & selamatmenaikkan berat badan dengan attend semua open house yg dijemput..hihi..cik syaz@rozelt pon dah ada senarai open house yng perlu diattend raye nie ..hehe


8 comments:

Hanif Idrus said...

Tema pink nampak lovely sekali

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntikla..wah, thun dpn jd isteri ea.. tahniah2..

My style,my life and my soul said...
This comment has been removed by the author.
My style,my life and my soul said...

Cantik <3

XoXo

http://meiszaecha.blogspot.com/

Hanif Idrus said...

Promosi sikit……hehehe
Dijemput sertai segmen saya ini:
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html

Tinta Lana said...

Salam.

Dah sorg lagi rakan blogger bakal meninggalkan alam bujang..sob sob..

Pasni, payah nak 'geng2' ni.. (-_-) hehehe.

Tema pink ya syaz..tak pernah lana merasa tema2 ni..nak kena ada kuarga sndiri kot baru leh jadi ^_^

Ema Minami said...

waa...cantiknya kaler pink! sy nak pink jugak tp hubby mati2 xnak...wuwuwuw..selamat hr raya and salam kenal!!...ngee...^^

bintanghati said...

sama je lbh kuang sepetnyee ... heheh