August 15, 2012

Simple Iftar Tapi Meriah =)

As Salam readers,

Tahun nie masuk tahun ke2 ramadan bersama kawan2 opis yang sama..ye la pekerja x tetap macam aku nie kmungkinan nak tukar kerja lain tu agak tinggi jugak la kn..erm tahun nie sambutan iftar/berbuka puasa x sehebat tahun lepas tapi still meriah & yang paling penting super duper kenyang..hehe

Kalau ada yang bace entry aku tahun lepas, sambutan berbuka puasa tahun lepas ada makan buffet dekat tupai2 & bora ombak..tahun nie tempat biase je x de buffet, berbuka dekat wong solo sampai 2x, yang selang cuma satu hari then hari isnin lepas makan dekat kenny rodger roasters the mall..

Yang agak kelakar dah selamat berbuka hari isnin dekat kenny rodger roaster baru perasan ada orang letak post fb kate sijil halal kenny rodger dah kena tarik..sejauh mane kebenaran jom cek laman web jakim..hihi..tapi pape pon dah selamat makan..kire halal je la =)

Gambar dekat bawah nie antara gambar berbuka yang sempat dcapture(gambar dari fb cik janna & membe laen)..makan wong solo 1st dengan membe opis then kali ke2 plak dengan kawan satu batch dekat uni..makan kenny plak kire macam sdikit official sebab ade bos..naseb baek bos satu kepala je..so x de la terasa kejanggalannya..

berbuka di opis makan wong solo =) sama date dengan gg baru sorang member tu..10/8/12

Berbuka dengan member satu batch bioinfo..semua maseh maintain kiut..

iftar @krr..yg chinese tu bos..juz berjaya puasa separuh hari =)

4 comments:

Hanif Idrus said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
Selamat bercuti dan jika pulang ke kampug hati-hati di jalanraya
Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
Selamat Hari Raya

azizah :) said...

ngeee seronoknya dapat hang out camni..best! selamat hari raya yunk..

.:shura shushi:. said...

I baru disini, Selamat Menyambut Hari Raya :))

Tinta Lana said...

Assalammualaikum syaz ^_^

Syaz, lana nak ucapkan Salam Aidilfitri untuk syaz sekeluarga.. :)

Lana minta maaf ea utk semua salah silap lana, terkasar bhsa sepanjg perkenalan lebih2 lagi sepanjang menulis diats talian ni..Dan, terima kasih banyak sbb masih menjadi sahabat maya sehingga hari ni.. :)

Untuk syaz:
http://lianapm.blogspot.com/2012/08/eid-ul-fitr.html

Kita sambung kembali berblog pas raya,insyaAllah!

Semoga selamat perjalanan beraya hendaknya..amin.. ^_^