September 4, 2012

Sedih but Life should Keep Moving..

As Salam readers,

Terfikir nak buat entry nie sebab agak terasa dengan ketiadaan seseorang dekat opis nie..seorang yang ceria, nakal, suka cari pasal dengan orang, suka sepahkan tempat orang & kadang2 if die sedih ade curik2 nangis dekat surau jugak..hehe..Hari nie masuk hari ke2 die di tempat kerja baru..harap ok2 saje dekat situ..x de nakal2 macam dekat sini..hihi

last day 30 ogos 2012..bergambar dengan boss tterrrrsayang =)

Die yang dimaksudkan x laen, cik Janna..orang yang selalu aku mention2 dalam blog picisan nie..hehe..sebelum nie selalu mention nama cik Janna sebab terlalu rapat dengan die..satu opis & satu bilik..sekarang no more satu opis sebab die dah keje tempat baru dekat IJN..then next week no more satu bilik sebab next week die nak jadik wife orang...wuwuwu..sedih la pulak..

Perasaan sedih tu mungkin akan betul2 terasa nanti next week..sekarang masih terkawal lagi sebab even x satu opis..stil bole gelak2 & sembang2 dekat rumah sewa..macam pagi tadi since die x de kawan sarapan lagi..aku dengan tunang bersarapan dengan die..lepas nie x kan nak sarapan dengan ktorang..confirm2 dngn hubby die..hehe
 
Diharapkan kehidupan mendatang cik Janna akan bertambah baik selepas nie..semakin serasi dengan kerja baru, kawan2 baru & life baru as wife orang.. harap2 cepat dapat baby jugak.semua kawan2 dkt sini x sabar nak ganyang baby u nanti macam mane u suka ganyang anak2 orang dkat sini..kikiki..


Front page kad farewell yang aku decorate khas buat cik Janna

p/s: cuba sehabis baik kawal nada sedih..memang ijn dekat je..kawen plak nanti still duk kl..tp jarak/gap x se'opis' & x se'rumah' tu pasti jugak akan terasa..


5 comments:

E'in said...

mesti laa sedih berpisah ngan org yg rapat..

Fayz Akmar said...

duduk praktikal 2 bulan pun dah rase sedih bila rapat dgn officemate.. huhu

Tinta Lana said...

Salam.

Hehehe, sweet je friendship syaz dgn cik janna ni..

Mungkin gap tak seopis/serumah ni nanti diganti dengan, rapat bila masing2 ada kehidupan baru pasni..syaz pun da nak kawen.. pasni, masing2 bercerita pasal anak plak,hik3

nuyui a.k.a miss YUI said...

setiap pertemuan psti ada perpisahan kan..

Basyirah Abd Rahman said...

Salam Syaz, bila Jan pindah ke IJN? As RO jgak ke? Masyaallah glad to know that. Insyaallah ukhwah itu akan sentiasa subur. Keep in touch always.. Hehe.. Jan ng syaz mst sll bersama since shake dh xde. By the way, Syaz, jan nnt pindah ke rumah mana? Jumpe dia kirim salam byk2.. Basyi akan insyallah try to put my best time to attend her wedding, skrg ni tgh preggy 2 months plus, so hrp dpt travel with good emotion & condition. hehe.. Take care.. Miss both u as always..