June 7, 2011

Harga blog - rozelt - RM6618.15..murahnyerrr

As Salam,

Harga kini blog Rozelt
Wah mahalnya harga blog diorang..jeles2xx..
Credit to: Ini Kisah Tia

Cek harga blog korang pulak dekat sini: http://bizinformation.com.my/

 p/s: Even jauh lebih murah daripada blog laen..tetap nak post..what a fun application..i loike!!

30 comments:

Basyirah Abd Rahman said...

ehem2.. plis dont try to test my blog. hahaha..

syaz@rozelt said...

@Basyirah Abd Rahman
hehe..nie main2 je la basyi..cuba try mane tawu jauh lebih mahal dari syaz..lepas tu kita fikir sama2 macam mane diorang kire..hehe

tia @ Ini Kisah Tia said...

mahal tak mahal tolak tepi . apa yang penting , hupdateeee ;)

btw dear , apa kata u disable word verrification ni .. senang pembaca nak komen ..

Lieyda said...

dah mhl la tu,blog lida dlm ratus2 je kot.haha

syaz@rozelt said...

@tia @ Ini Kisah Tia
btol2..yg penting update dngn entry yg cool mcm nie..hehe

rase dulu ade orang pernah tgo pesal word verification tu n dah disable kan..tp x tawu macam mane muncul kembali..thanks ingatkan~

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

takpe. nanti dia naik lagi harga~

XD

syaz@rozelt said...

@Lieyda
tapi rase harga tu akan berubah nnt..lagipon x tawu kan diorang tentukan harga macam mane..iye dok?hehe

kotak bulat said...

da kira da.. ehhehe..
nk jual kt mne ye.. :P

syaz@rozelt said...

@♛ LORD ZARA 札拉 ♛
setuju dengan LORD ZARA!!!hehe

syaz@rozelt said...

@kotak bulat
kotak bulat..sy rase blog awk mesti mahal kan?hehe..

erk..btol jugak tu..nak jual dekat mane erk?hehe

Bella Bell said...

pernah try gak dulu.. sama je blog kita... murah saja... hehehehe!!~

syaz@rozelt said...

@Bella Bell
hehe..cuba bella try sekali lg..mane tawu harga dah naek..

ieda said...

ahaaaaaaaa nak try test lah :))

syaz@rozelt said...

@ieda
sy yakin blog akak mesti mahal punya~

syaimz said...

memang mahal blog akak.boleh beli? haha

syaz@rozelt said...

@syaimz
uiks..sorry blog nie bukan untuk dijual hanya bole dibce, dkomen je(bajet hot)..hehe

terrenigma said...

Suka sangat blog entry ni. Interesting =)

syaz@rozelt said...

@terrenigma
i think the same way too..interesting!..hehe..nie pon saya ambil dari blog orang lain jugak..

rara pinkmafia said...

syaz,rara punye mahal sket.7k.hehehe

faidah misnan said...

best3
hehe :)

syaz@rozelt said...

@rara pinkmafia
..mahal tu..leh cash out tuk wat kenduri x?hehe..kan best kalau macam tu..

syaz@rozelt said...

@faidah misnan
kalau best boleh buat entry n promote dekat orang laen plak..hehe

Anyyss Shuhaimi said...

wah..nak cuba la..bpe la agaknya harga blog anis tu.. :)

syaz@rozelt said...

@Anyyss Shuhaimi
dah cube ke?berape harge blog adeq? share la sket..hehe

Terbelog said...

murah ke? ok la tu..ada harga hehe

syaz@rozelt said...

@Terbelog
..ada harga pon bukan leh jual pon..hehe..saje suka2

K.I.N.A said...

bila basyi cakap mcm tu rasa nak try test gak..haha..

diana said...

jap nak check akak punya harga berapa..

Rm56,869.15...

boleh percaya ke ni???
nak jual la blog akak ni..nak beli kereta..
hhahahah

syaz@rozelt said...

@K.I.N.A
dah try ke shake?brape harge blog basyi?hehe

syaz@rozelt said...

@diana
wah..nie btol mahal!!..hehe..ktorang dekat opis nie fikir kalau ade link dengan fb , twitter mungkin akan lebih mahal..hehe..

sy ade terfikir gk mgkn ads akak pon mahal jugak..hehe