June 30, 2011

10k sudah..hehe

As Salam,

huh..nampaknye lewat petang baru dapat update entry..penat mengejar target bulanan kat tempat kerja nih..tu la kalau awal bulan n tengah bulan asyik nak main je..hehe..perangai buat keje las2 minit x pernah berubah sejak dari dulu lagi..

hari nie ada beberapa perkara berlaku n kena catit dalam diary online + public aku nih..hehe..first tadi ada latihan menggunakan ' fire extinguisher' dekat main office..x lama pon sesi tu..taklimat simple, then setiap orang kena cuba guna kedua2 fire extingusher tu..satu yang ada powder n satu lagi yang ada CO2..

second hari nie jugak hari las bf aku keje dekat fire fighter industries..ala yang orang ingat keje sebagai ahli bomba tue??hhaa..sejak setahun due nie die asyik tukar keje je..ini bukan sebab masalah disiplin ye..nie sebab die nak cari keje yang lebih masyuk siket gajinya..senang nanti nak kumpul wit kawen..hehe..


hmm..lastly..mesti x de yg dapat tangkap kan angka yang ke 10 k tue??hmm x pe la memandangkan entry aku pasal mencari visitor yg ke 10k tu pon agak kabur n ada yang x faham..so next time kena buat segmen yang jelas siket kena buat apa kan..hehe

ok la nak chaw p amek hp tinggal dekat membe..apa dah careless sangat..huhu

p/s: huhu.. bengang siket sebab blogger wat hal hari nie..erm

13 comments:

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

blogger jem sikit hari ni ...xleh save la ..mcm2 ..sabo je lah ..pkwe dia abg bomba upa nya ..tahniah ..haha

ika said...

huyoooo~ 1k dah? tahniah2...followers pun nek bnyk dah...hooo...*jelez*

syaz@rozelt said...

@hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock: bukan setakat jem..x ley bukak langsung daa..huhu

bukan bomba la..bce entry yg sebelum nie ok~

@ika: hehe..10k tue visitors je..ntah2 die calculate syaz skali..saje suka2 je..hehe

rara pinkmafia said...

huaaaaaaa congrats syazzzz. i will support u.

CutieLiesa said...

tahniahhhhhhhhhhhhhhh!!! nak jugak...10k tu...

Cik Azizah said...

wah 10k!! jelesnya....huhu tahniah..meh sm2 kita menyupport. eh betol ke ayat tu.hehe

ibnubaba_04 said...

aku x tau dh smpai 10k ke x

Adam Idris said...

tahniah! :)

syaz@rozelt said...

@rara: thanks rara..for the congratz wish n for ur support~hehe

@CutieLiesa : hai lisa..x lame lg dapat la tu..

@cik azizah: btol2..mari kita saling manyupport <--kalau faham tu kire oke la..hehe

@ibnubaba_04: cuba tengok dekat stat dekat dashboard tu..

@adam Idris: thanks!!

tia @ Ini Kisah Tia said...

ha ah lah syaz . laju macam air sungai je pageviews tu . hehe ..

alif haris said...

hehe terlajak pulok .. hehe

papepn keep it up :)

keep blogging^^

echaRierie said...

congrats ! :D

syaz@rozelt said...

@tia: hehe..pageview tia macam air sungai yang deras kot..hehe

@alif haris:haah terlajak 10k plak..hmm..thanks for ur support!

@echaRierie: u r most welcome dear~hehe