July 4, 2011

mari join segmen pertama saya

As Salam,

SIAPA KORANG RASA LAYAK JADI BLOGGER OTAI??

Hai2..nie cubaan pertama nak buat segmen..terasa excited nak buat segmen bila manfaat daripada segmen nie tersangat la besar..contohnye membantu blogger menambah kenalan ataupun folower..ok nak join segmen nie??..senang je..

1ST:  tajuk entry : "blogger otai pilihan saya adalah..."

2ND : letak header blog yang korang rase tuannya sangat otai..taiko habis tu..jangan lupa link kan ke blog diorang (x semestinya folower beriban2..contohnya isi blog bagus ke..folower naek mendadak even baru sebulan berblog ke..kalau blog yang korang suka tu sama dengan orang lain pon x pe..

contoh:

 3RD: .nyatakan sebab kenapa korang suka blog beliau..mungkin x payah lebar..bia simple tapi nice..hehe

contoh:
suka blog beliau kerana en.freaky nie sangat rajin buat segmen n membantu rakan-rakan blogger yang lain menambah kenalan

4TH: komen dekat entry nie sebagai tanda penyertaan..senang nak kumpulkan blogger otai dalam satu list nanti..blog yang join jugak akan di list kan jugak..dun worry

segmen nie akan ditutup bila rasa penyertaan boleh tahan memberansangkan..x berani la nak letak target masa sebab nie pon segmen pertama blog rozelt..hehe

p/s: asyik blogger otai je buat segmen..meh kte2 nie promote blog diorang plak..hihi

reupdate entry: segmen berakhir 8 Julai 2011 sebelum 11.59pm

38 comments:

TYNTHA LANA said...

Oh, ingatkan lanaa lg skali boleh? esok2 ke,haha. Nak kena pikir dalam2, sapa layak otai ni.ngee3

syaz@rozelt said...

@lana: ok no hal..segmen nie mmg kena fikir btol2 sape yg layak tuee..hehe

kotak bulat said...

wah~ kene join ni..err..tp kb suke byk blog..cmne ek.. kalau pilih stu je.. kecik ati yg lain.. (bajet ramai yg kecewa)

syaz@rozelt said...

@kb: syaz pon ade pk mende yg same jugak..boleh la klu nak letak lebih dr satu..hehe

suha said...

bagus2 (^_^)

~~Ticer Wann~~ said...

wahh ada segmen.. insyaAllah petang2 / malam2 sket Ticer join.. nak ke kelas tusyen dulu :)

Green Apple said...

nak join gak...

Syuxer said...

InsyaAllah..:).err blogger otai??alamak nak pilih sapa eh..gluppp..

kokser kokdam said...

Eh, ambo on9 ngan nset je ni.. Jap ag join.. Janji!

Eheh

Qaseh Qhaleef said...

erm....klu letak dua blogger otai xboleyh ke?....kesian nnt ada yg cemburu....

TYNTHA LANA said...

ha, baru nak tnya boleh ke lebih dari satu,hehe.boleh kot ya syaz?

cik aisha said...

sape2 je blhkn...ssh pulak nk plh sape...

mfz said...

ujah pon nk join . malam nie lah ye :D

Freaky said...

http://aku-freaky-falcon.blogspot.com/2011/07/blogger-otai-pilihan-saya-adalah.html

Fay said...

nak mengejoin jugak laa..^^

Mira Marcello said...

dah join :)

http://mieraishak.blogspot.com/2011/07/blogger-otai-pilihan-saya-adalah.html

kotak bulat said...

seharian kb pikir ni nk letak sape..ishh...memg susah la.. :(

Fay said...

dah join! =D

http://shipofdream.blogspot.com/2011/07/blogger-otai-pilihan-saya-adalah.html

Terbelog said...

nak letak blog sendiri boleh?
he3
gurau je.. :)
nanti igtkan balik kat shoutmix boleh
lepas 3 hari
sebab nak cari otai blogger susah tu...
banyak songeh kan he3

rara pinkmafia said...

syaz,boleh vote blog sendiri tak?heheh

kokser kokdam said...

join! =D

http://kokserkokdam.blogspot.com/2011/07/blogger-otai-pilihan-saya-adalah.html

sj said...

nk join juga !!! hehehe ni blog pilihan SJ ... kamu check out la syaz .. hehehe
http://sj205.blogspot.com/2011/07/blogger-otai-pilihan-saya.html

EiZaRaZiErYa said...

j0in jugak~

http://teamoer.blogspot.com/2011/07/blogger-otai-pilihan-saya-adalah.html

wink3 >_<

snOw sakura said...

salam, join! =)

http://snowsakura91.blogspot.com/2011/07/blogger-otai-pilihan-saya-ialah.html

mfz said...

ujah join yer :)

http://iklasetiabadieslamernye.blogspot.com/2011/07/blogger-otai-pilihan-saya-adalah.html

tia @ Ini Kisah Tia said...

syaz ! sorry Tia lambat ke sini .. esok Tia join yeee :) ingatkan Tia pehlisss ..

ashafanie said...

dah join

http://ashafanie-mylife.blogspot.com/2011/07/blogger-otai-pilihan-saya-adalah.html

TYNTHA LANA said...

Done it! yeahhhh!

Link entry:

http://lianapm.blogspot.com/2011/07/blogger-otai-pilihan-saya-adalah.html

tima kasih bebanyok syaz jmpt lana ya,mmuaahh3,hehehe

SoLy SoLicious said...

siapakah bakal belog otai yang diminati rmai??heee

s u a r a h e a R t y said...

http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com/2011/07/blogger-otai-pilihan-aku.html


join sini :)

ct_cucubi said...

Syaz, sy dah join.. :)
http://mybeadsnbutton.blogspot.com/2011/07/blogger-otai-pilihan-saya-adalah.html

syaz@rozelt said...

@freaky: thanks sudi join~

@mira marcello: thanks sudi join~

@fay: thanks sudi join~

@kokser kokdam: thanks sudi join~

@sj: thanks sudi join~

@EiZaRaZiErYa: thanks sudi join~

@snow sakura: thanks sudi join~

@mfz: thanks sudi join~

@ashafanie: thanks sudi join~

@TYNTHA LANA: thanks sudi join~

@s u a r a h e a R t y :thanks sudi join~

@ct_cucubi: thanks sudi join~

p/s: yang laen2 bila lagi??hehe..jangan lupa last day hari jumaat 12 mlm..

iPai said...

walamak .. susah ye .. nanti pilih ada yang kecik hati plak .. takut2 ..

tia @ Ini Kisah Tia said...

yay ! Tia dah siap . heheh . sorry banyak merapu . kih3x ..

http://www.inikisahtia.com/2011/07/blogger-otai-pilihan-saya-adalah.html

ATENNsuhaimi said...

nak join segmen ney . tapi blom pikir lagi . nanti la pikir-pikir dulu . :)

HAFIZAL said...

nak juga join lah

HAFIZAL said...

http://malaysiascore.blogspot.com/2011/07/blogger-otai-pilihan-saya.html

Miss Cupcake said...

nak join!Saya punya entry memang panjang..Dah khayal memuji blogger otai pilihan saya..sorry ea..tapi bacalah!interesting blogger!!

http://zalifa97.blogspot.com/2011/07/blogger-otai-pilihan-saya-adalah.html

Thanks!Moga-2 segmen nie mendapat sambutan yang memberangsangkan!!