October 1, 2012

Hantu Kapcai best!

As Salam readers,

Lama jugak x keudara dekat sini..asyik bz dengan progress kawen je lately..hehe..ok hari nie nak review muvi!..best & kelakar sangat muvi hantu kapcai..rasanya sepanjang cerita semua pakat gelak terbahak2 dekat cinema ou tu..peha aku nie nak naek sakit sebab setiap kali tunang gelak mesti die pukul peha aku..kelakar tahap max la tu..haha

Semalam x plan pon nak tengok wayang..keluar pon dah lewat..tapi tunang nak sangat tengok wayang..aku ikutkan aje..tajuk hantu2 nie mesti ingat ade hantu kan? mmg la ada hantu tapi hantu die zizan yang jadi roh lepas mati excident moto..kirenya x de la hantu yang makeup seram2 tu..

cerita nie best sebab memang tersangat2 kelakar watak zizan & fizz fairuz..lepas tu watak jahat remy ishak dgn si hensem izzue islam pon best..neelofa plak jadi watak baek dalam crita nie..naseb baek..ingat jadi minah rempit confirm2 seksi meksi..

ok la nak tawu jalan cerita hantu kapcai yang best + kelakar nie..harus nonton sendiri dekat wayang k..best sgt2..rasa berbaloi tgk..kadang2 walaupun muvi melayu nie cepat sangat keluar astro, cetak rompak or tayangan hari raya kita kena la jugak support..peringatan untuk diri sendiri jugak sebab selalu ngelat nak tgk mvi melayu sebab reason di atas..hehehe


Nak baca review or sinopsis muvi nie..baca sini
http://www.gua.com.my/berita-artis/Hantu_Kapcai_Menghiburkan.html


4 comments:

najihahfara said...

bolela tengok nanti hehe..

Anum said...

nak tgk gak la

Hanif Idrus said...

Awak kata best..saya kena tengok ini

Nn said...

sy nk tggu keluar kt youtube @astro je...thanks for sharing!