October 18, 2012

Nasi Lemak Warung Opah USJ Buat aku Mengidam..

As Salam readers,

Pagi nie tetibe mimpi nak buat segmen JJCM..Jalan-jalan Cari Makan..hihi..bukan apa..kedai makan yang sngat best harus la dipromote! lebih-lebih lagi buat peminat nasi lemak bungkus daun pisang panas2..wajib cuba sekali nasi lemak dekat sini taw..

kedudukan die dekat USJ 9, sebelah Masjid Al-Falah, belakang Restoran Munawarah menghadap Restoran Menara. bukan main complete direction yang aku bagi nie..if sesat x tawu la camno..tapi sekarang jalan dekat area usj tu tengah renovate..gaya2 macam nak buat fly over je..so kena alert la dengan papan tanda takut terlepas..

side lauk yang aku suka bila makan dekat sini lauk ayam potong kecik2 berempah plus kentang sambal..memang best..fevret2 pon aku dengan tunang x makan banyak..selalu mesti amik 3 bungkus je..sorang satu then satu lagi share bahagi dua...sweet x?kikiki..tapi reason die x makan banyak sebab selalunya die dah makan dekat rumah time ktorang nak kluar..

Harga nasi lemak dekat sini x sure berapa harganya..agaknya dalam range seringgit ke seringgit setengah..sebab 3 bungkus ns lemak + side lauk + tea o & coke = RM10.50 je..nie kira harga makan semalam..hiii..semalam memang kes mengidam habis smpai sanggup redah jammed semua untuk sampai dekat situ..i x kawen lg uollls jngn ingat i mengidam sebab laen pulak..

gambar cilok blog org laen..lupa dh sape..ampunnn pak..
Thanks sudi singgah & baca =)
  with love                

4 comments:

Anum said...

nyum2

Saya Disini said...

teringin plak nasi lemak pagi2 ni

Hanif Idrus said...

Redah jammed nak makan sana...mesti sedap ni!!

Tinta Lana said...

Salam.

Kira murah la harganya..

Ni kalau lana yg makan, boleh jadi ganda dua kot harga..sbb msti amik lauk bnyk2,keh3 >.<