October 31, 2012

Craft dari Buku Lama Memang Nampak Vintage..

As Salam readers,

Hari nie nak share entry cool stuff..terasa lama sangat x update page rozelt's cool website..hehe..Jalan2..stumbleupon terjumpa la satu entry yang bagi aku agak cool..Craft dari buku lama or kalau dekat negara kita nie newspaper pon ok jugak rasenya..tapi kena bersedia la sebab tangan confirm lekat dengan dakwat hitam surat khabar tu..hihi

1st craft: Paper rose

Amacam cantik kan?


2nd Craft: Typographic Gift Wrap

memang kagum habis dengan hasil karya nie
  Thank you sudi baca =)     

6 comments:

Anum said...

kreatifnya

Syaz Rozelt said...

diorg nie mmg kreatif hbs la..hihi

ciksusu said...

nk try la nti ;P

ct kektus said...

kreatif part tampal nama kat kertas cokelat tu. boleh cuba nanti ni. :D

Hanif Idrus said...

Idea bombastik...

Anonymous said...

Thanks a bunch for sharing this with all folks [url=http://www.www.saclongchamppascher-fr.eu/sac-longchamp-pliage-fraise-c-15.html]Sac Longchamp Pliage Fraise[/url] you actually understand what you are talking about! Bookmarked. Please also consult with my website =). Jeremy Scott Pour Longchamp [url=http://www.www.saclongchamppascher-fr.eu/sac-longchamp-pliage-arbre-de-vi-c-10.html]Sac Longchamp Pliage Arbre[/url] , We will have a hyperlink alternate agreement among us!