April 10, 2013

Rasa happy tudung2 ku kemas~

As Salam readers,

Just wanna to share a picture of my tudungs yang sudah kemas..so mood hepy!..daripada kite susun tudung tu dari bawah ke atas better lagi macam nie so senang nak grab tudung/shawl mana yang nak pakai setiap hari..selamat mencuba! *inspirasi google

walaupun x de la kemas sgt..tp ok la kn?
p/s: sementara maseh berdua nie rajin2 la buat apa yang patut..nnt if dah bertiga takut x de masa je..hihi

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

banyaknya
tersusun rapi

ct cucubi said...

cooOOLLLL~

Rina Ellisa said...

waaa.. kemas la :D

MarnieyZ said...

cantiknya tudung, warna-warni gitu. hehhe

NISS said...

syaz..baju pun kak ninie wat macam ni..so senang la en somi nak amik..;)