April 29, 2013

Demam Pesta Buku Pwtc

As Salam readers,

last week hari Jumaat & Ahad semangat menapak dekat pesta buku..sedangkan berapa ketul buku je berjaya beli..hari Jumaat pergi dengan member opis..dah alang2 duduk opis sementara dekat perkim tu..pwtc belakang je..kalau malas jugak nak menapak x tahu la nak cakap ape..

Buku yang berjaya beli hari tu buku 2 buku masakan dengan 1 buku merancang kehamilan..belum ada rezki lagi tapi macam tertarik je nak beli buku tu..biase la dah lepas kawen minat, interest dah ke arah nak jadi mama papa plak..hihi..

hari Ahad saja2 bawak suami jalan2 pesta buku tu..biar die pun terbuntang gak mata tengok buku2 best2 yang banyak macam tu..kitorang jalan hampir segenap ruang pwtc tu & lastly hanya beli 2 buku ilmiah sesuai untuk bacaan suami isteri ..buku beli dekat booth Al-hidayah

bgs untuk bacaan suami isteri..

pesta berlangsung sampai hari mengundi

 p/s:semua demam pesta buku, i pon nak demam sama nie..dah start batuk2..huhu


6 comments:

Cik Tia said...

kalau ikutkan hati , nak aje saya rembat buku2 yang dijual. terlalu banyak sampai mata tak boleh nak memilih ..

ct cucubi said...

pasni bolehlah sy pinjam buku syaz pulak.. B-)

Tinta Lana said...

Salam.

Pa kabar syaz..ni mesti mood bulan madu lgi,miehehe, takmo gnggu syaz,hehehe >_<

Hoo, jelez sbnrny ni..rmai dah pi book fair, lana tak sempat lgi nak pi,huhu. Syaz pergi weekend ya, confirm sesak kan..

Aida Ismail said...

Nak pergi sangat. Tapi jauh. huhu~

edNA tinynasweet said...

memang tengah cari buku ni..suami n isteri mithali..susah nak cari :-(

Batu Adventure said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/