December 24, 2013

Alhamdulillah Dah Setahun Jadi Suami Isteri

Assalamualaikum Readers,

Alhamdulillah sabtu lepas genap setahun aku & suami mendirikan rumahtangga..kire 1st anniversary la..hihi..sepanjang tempoh ni aku akui sebagai isteri terasa sangat bahagia..bersyukur sebab dapat suami yang sangat penyabar, pengemas & sangat memahami..sedikit sebanyak kekurangan suami aku terima seadanya..aku sebagai isteri pun x de la perfect sangat, ada kekurangan jugak..kira hidup suami isteri nie kena saling melengkapi..



Untuk 1st anniversary nie kami x de special celebration..hanya beli kek, aku bagi coklat dekat suami & suami bagi bunga dekat aku..kad pulak macam exchange..dua2 bagi sesama sendiri..tapi yang special aku punya simple diy..nanti share next entry..ingat nak celebrate makan kek dekat mana2 restaurant 24 jam or yang tutup lewat..tapi malam tu jumpa adeq dekat damansara terus lemau & nak cepat2 balik..aleh2 makan kek dalam bilik je..special la kan..kalau sebelum nie x boleh celebrate berdua2an dalam bilik..hihi


hadiah pulak kitorang dah agree percutian di kampung aku & dapat scan 3d/4d sikecik dalam tummy nie pon dah sangat2 bersyukur..ye lah kalau nak bercuti takut x fit sebab pregnant dah masuk 8 bulan..Alhamdulillah baby membesar ikut tahap yang sepatutnya..masih blur lagi ikut muka sape..nanti dah keluar baru boleh decide..hehe

Kalau la suami baca blog aku nie..aku nak die tawu yang aku sangat2 bersyukur & bahagia dapat jadi isteri kepadanya..semoga hubungan kami akan terus berkekalan sampai kehujung nyawa & semoga baby yang bakal lahir iaitu anak kami nie akan jadi pengikat cinta kami..Insya Allah sampai ke syurga..

4 comments:

NoraKerel Aira said...

tahniah dan selamat hari ulang tahun. moga berkekalan hingga ke Jannah !

Syaz Rozelt said...

@NoraKerel Aira
tq2..insya Allah =)

ct cucubi said...

sebak baca perenggan akhir tu walapun bukan utk sy,.. :P

nurun said...

semoga kekal selamanya. tahniah!