April 4, 2012

Hari ini birthday mak saya yang ke 48!

As Salam,

hari nie birthday orang yang paling aku sayangi di dunia ini..yang sudi melahirkan aku..membesarkan aku dan sudi memberi pendidikan buat aku..bukan untuk aku sorang..tp untuk 7 adik beradik aku yang laen..memang aku kagum habis dengan mak aku..

Ucapan khas untuk hari jadi mak yang ke 48 nie semoga mak panjang umor, murah rezki (untuk dapat cucu) berbahagia selalu dan terus tabah menempuhi hidup ini..walaupun dah 48 tahun tp my mom masih muda & cantik di mata ku..hehe..

yang buat aku kagum dengan mak of kos la masakan yang sedap, pandai mengait, melukis, tulisan yang cantik, menjahit x berapa pandai tapi rajin..dulu mak rajin jugak jahit baju tapi sekarang dh slow down..hehe..mak sangat sayangkan anak2 die..setiap kali balik kg mesti akan ada masakan fevret masing2..tp ikot turn la sebab ramai kan..hehe

last but not least terima lah peluk cium sayang dr anakmu, nina.. 

mak dengan adik aku & ayah

bersama my luvly mom di hari pertunanganku
p/s: hadiah tahun nie simple2 je utk my mak..dh beli nanti nak pos dekat adeq tuk bawak balik kg..hihi

3 comments:

~~Ticer Wann~~ said...

selamat hari lahir makcik.. moga sentiasa dalam keberkatan dan kerahmatan ilahi

Tyntha Lana said...

Alhamdulillah.. dengan izinNya, semoga mak syaz dipanjangkan usia..dipelihara kesihatannya ya.. :)

#Muda lagi mak syaz,hehe

Qyla Aqilah said...

Memberikan kelainan pada hari anda. Saree material yang boleh dibuat baju kurung, kebaya, blouse dan sebagainya.
Mai ler berkunjung ke blogshop saya..:) Harga yang dijamin lebih murah!!
http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/