May 30, 2011

Stapleless Paper

As Salam,

Esok dah hujung bulan..so hari nie dengan esok jadi bz dengan tak semena-mena..awal bulan dengan tengah bulan banyak main sangat..huhu..nanti dalam monthly report risau tak banyak progress pulak..huhu

so hari nie nak buat entry simple je..hari nie terserempak lagi dengan hasil karya kreatif yang simple tapi tak pernah pon terfikir nak buat --->stapleless paper..

mula-mula buat lubang guna pisau macam dekat atas
 
lipatkan tepi bucu dan masukkan dalam lubang tadi

nie pandangan dari belakang
tara!!..note book kreatif dah siap tanpa stapler..hehe
 
 --------------------------------------------------------------------------------
 

10 comments:

Freaky said...

huhu tahan lasak x notebook ni ?

Cara Wanita Berjalan

syaz@rozelt said...

@Freaky
rasenye untuk yang nipis je nie..yg tebal kena ikat dengan wayar..hehe

mOon jOhari said...

...menarik...suka!

Liyana Zahim said...

Humang aih terernye kreatip jugek! Wowww... Kagom kagooommmm~

syaz@rozelt said...

@mOon jOhari
kalau moon suka nnt boleh buat buku conteng2..hehe

syaz@rozelt said...

@Liyana Zahim
tu la pesal..menarik kan?

Khairil said...

terbaik le idea ni..menjimatkan stapler...

syaz@rozelt said...

@Khairil
menjimatkan stapler & isi mase lapang klu bosan jugak..hehe

fadh leyanie said...

kreatif,,first time tau ni..bole la nak try buat pas ni..ngeh3

syaz@rozelt said...

@fadh leyanie
fadh..cuba jgn x cuba..hhee