June 5, 2011

Merentasi 3 negeri~

As Salam,

Time-time macam nie ade ke orang yang tak tido lagi??confirm la ade kan sebab malam nie kan malam minggu..tanye pulak..hehe..aku sebenarnya tengah tahan mengantuk + kepenatan nie..hari nie berjalan sakan sampai la jam 10 malam tadi baru sampai rumah..terkocoh-kocoh bukak notebook tengok blog..hehe~

Hari nie(semalam coz dah pukul 1 pagi..huhu),  pagi2 buto, adeq aku yang study dekat negeri sembilan kol..die mintak tolong amek barang die, sebab die dah nak cuti sem..ngantuk punye pasal..sambung tido balik..kul 9 baru bangun bersiap and terus pecut p sane dengan 'kawan' aku..

Dah amek barang semua..rasa tak berbaloi nak terus balik kl? so decide nak jalan-jalan melaka plak..hehe..Bukan berjalan sangat pon..masuk mahkota parade & pekena asam pedas dekat Al Waleed nasi arab..sambil tu ingat kenangan study dekat matrik melaka dulu..hehe

Agak terkejut bila bukak blog tadi..sebab ramai sudi melawat blog -rozelt- nie..thanks readersss!!!..rase dah terjah semua blog yang tinggalkan jejak..kalau syaz tak alert dengan jejak yang korang tinggalkan tolong ingatkan ye..


P/s: ramai jugak blogger buat segmen sekarang..nanti ade mase nak join!!!..hehe

7 comments:

Merentas Horizon said...

oh sayalah antara yg belum tdo dan baca blog awak tu :),

lyn muvie sedut dari HDD awanis punya pasal :P

amboi sakan ye hujung minggu.

rara pinkmafia said...

wahhhh dh penat jalan pon smpt eh update.hebakkk syaz.rara smlm pas kenduri trus flat,tak BW pon.update pon tak.hehehe.

nt kalo join segmen tag rara eh.nk tebus balik segmen yg lepas tu.ehehhe

syaz@rozelt said...

@Merentas Horizon
wah sarah..lambatnye tdo..siap tgk muvi lg..nnt nak mintak muvi dekat awanis jugak la..hehe..

dah alang2 sarah..lagipun dah lame x jalan jaun..

syaz@rozelt said...

@rara pinkmafia
hehe..ade kenduri dekat rumah mmg la bz + penat..alhamdulillah sume dah setel kn?.

hehe..ok2..nnt syaz tag rara..tunggu....

ct_cucubi said...

amboi2.. jln2 sakan. mm rasa nak mkn asam pedas je..

syaz@rozelt said...

@ct_cucubi
mmg la best bjalan2 k.kerol..hehe..hari tu makan asam pedas dekat kg.baru pon boleh tahan jugak..sedap~

ct N honey said...

samalah mcm saya,wlu penat pun,tak puas rasanya kalau tak buka blog dlm satu hari.

video-pertunangan-elly-mazlein-azmi