March 24, 2015

My Hectic Life but I'm Happy =)

Assalamualaikum,

Almost sebulan tak ke udara dekat sini..huhu..sekarang super duper bz siang dan malam..biasa la kehidupan seorang ibu bekerjaya..kerja dekat opis dah selesai sambung keje dekat rumah plak..bukan nak merungut tapi this is current reality yang aku hadapi sekarang..otak tengah layan pening x cukup tidur ni =P

Alhamdulillah disebabkan anak aku berani untuk berfikir untuk pilihan kedua..selalunya aku sebelum ni susah untuk berubah..means pilihan pertama bagi aku adalah pilihan yang terbaik..macam nurseri aku berani untuk tukar nurseri baru demi kebaikan anak..then kerja aku pun dah bertukar jugak..hehe..aku berhenti kerja 1st dekat saujana utama ni tepat2 aku kerja tiga bulan dekat situ..company tu pun dah bincang2 nak confirmkan aku, naikkan gaji semua..tapi aku tetap bertegas nak berhenti kerja & kerja di tempat baru yang bergaji ciput..

Specifically kerja baru ni pun aku buat keputusan demi anak..nak lagi dekat dengan anak..kalau tempat keje lama ada 8 minit berjalan sekarang just shorten to 5 minit..haha ade beza ke? nampak sangat ade reason lain kenapa aku berhenti kerja..secara keseluruhannya life aku sekarang ok cuma macam hectic life sikit la..Jadi bertambah hectic bila sekarang susu aku dah semakin berkurang..anak plak susah nak terima susu fm..pagi tengah hari pam nak kena hantar dekat die lepas lunch..then malam subuh pun kena pam jugak.. dah baca macam2 entry tips tambahkan susu badan..insya Allah akan diaplikasikan =)

Just wondering kenapa ya milkbooster yang iklan dekat fb semua mahal2..agaknya memang susah la kot nak boostkan penghasilan susu ni..kena go back to natural remedy la..murah & sihat =)

4 comments:

IMaH said...

Betul. pasal anak, memang kita sanggup berkorban kn. nak yg terbaik untuk dia. Imah pun bila Fayyadh setahun ni dah kurg ckt susu. memang top up fm. Tapi kalau dengan imah dia xnak fm. Mjur dengan pengasuh dia nak

cik mah said...

Wah...bestlah makin dekat..insyaallah...bnykkan zikir ya matin..insyaallah dpt bnykkan susu..

Nazatul Izni said...

bestnye syaz..dapat keje dekat ngan anak.tak kisah keje apa yang penting kita happy.;)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/