January 7, 2012

Dah Simplified Tab Pages..hihi

As Salam,

hai semua..cooti2x nie korang buat ape??huhuhu..aku hanya berteleku dalam bilik sewa je..biase la..kawan saya dah semaken bz..aku kena faham la..erm..tadi bosan2 lepas tengok episode 13 cte korea protect the boss terasa nak godek2 blog plak..(mood m'godek datang secara tiba2..kalau x malass)..opps lupa nak cakap yang cte 'protect the boss' tu best taw..jangan judge cerita tu based on hero & heroin yang kurang femes..judge on jalan cerita ok?kelakar sgtt!!hihi

aku x de la godek banyak pon..just  aku dah buat tab dalam bentuk pages!!!hihihi..sebelum nie ada tab jugak tapi buat tab ikot label..so macam x best je..kadang2 rase macam x de function plak letak tab tu dekat bawah header... 

tab yang simple aje..x de fancy2 pon

Page Tab yang aku buat nie simple & still maintain tab yang asal..home, cool website & cool stuff..ada masa sila2 la singgah..aku dah senangkan readers nak review entry2 dalam page tu..senang..x payah nak serabut & skrol2..

Ini Page untuk cool website

Ini page untuk cool stuff

ok lah nak sambung tengok cite PTB..aku ada copy cerita nie dalam netbook..nak tengok online boleh gak,,tp make sure pakai streamyx or unifi k..broadband x suport kot..boleh habiskan volume broadband dalam masa sekelip mata..hihi

p/s: gambar malas nak crop..Print screen & save!

6 comments:

Basyirah Abd Rahman said...

haha.. syaz mmg peminat cerita korea;) basyi pun minat sangat2 jugak tp sejak setahun ni dah tak tengok dah cerita korea (nak habaq kata xdan tengok).. ;p
nice template. lebih senang org nak refer kan syaz klu ada tab tu. huhu.. syaz, sorry kalau basyi tak tahu syaz ada wedding blog. if not mind, can u link it to my shout box? basyi dpt tahu dr shake je..

ct cucubi said...

sy pon cuma duduk rumh jer.. boring lh. br las layan rebirth pisod 11...

MiszMaryaNe said...

cool,=)
sy x tengok pn lagi citer PTB tu, hehe,
bez ke rozelt?
hero tu knl tp heroin tu je x knl,
sbb tu x brp nk tgk, hehehe..

Cikpuan rara said...

comel gak letak atas tu kan.hmm nt nktry lah.hhehe

diana said...

LOADING LAJU LA TEMPLATE BLOG NI..:)

Hanif said...

wah!!! bagus ler..aku dah masuk tab Cool Stuff..memang co0lll..