January 13, 2012

Jom Bace Tazkirah!

As Salam,

Hari nie dah hari jumaat kan? hihi..esok coootiiii...boleh la jalan2, tido puas2..haa yang ada jemputan walimatulurus tu jangan x pegi if x de aral k..hihi..aku cakap nie sebab ingatkan kat diri sendiri jugak..next week banyak jemputan kawen..ada 2 kenduri dekat area kl nie..terpaksa balek kg sekejap je untuk cooti raye cina..huhu..btw tahniah ye buat semua yang dah sampai seru tuu..

sempena hari jumaat, penghulu hari nie nak share satu website yang sangat berilmiah..rasa ramai dah tawu pesal blog tazkirah nie..100k++ like dekat fb tuu...


suka blog nie sebab layout simple, die punya entry walaupun juz simple2, mesej die tros sampai kepada kita dengan support dari hadis2 yang sohih..then isu2 yang diketengahkan pon dekat betol dengan diri kita contohnye macam entry jangan ungkit, doa kekal hidayah, tutup aib sesama Muslim dan banyak lagi..

Best sangat2 blog nie..cuma satu je suggestion untuk blog nie..kan best kalau ada 'like' button or 'share' button dekat entry2 blog.. bukan apa..senang nak tros share dekat fb..hehe..selalu gak aku share entry dari blog nie..tp kena tekan share dari post blog tazkirah nie dekat fb or copy url.. 

ok readers..dah time untuk rehat bagi yang keje under gomen..nak p rewang2..hihi..
jangan lupa terjah entry terbaru blog tazkirah nie..tabarruj..sesuai sangat untuk kaum2 wanita zaman sekarang..

4 comments:

Aishah Jahirah said...

perkongsiaan yg menarik...salam jumaat.insyaallah terjah...;)

syaz@rozelt said...

@Aishah Jahirah

kalau ada masa sila2 la terjah..bgos sgt blog tuu..hihi

Shamsuddin Amin said...

wah...
lame x singgah sini
byk benor yg berubah... ^^

m a r i s s a said...

assalam, dah lame bace blog adik ni, tp silent reader je...
tp skrg ni i need more followers.. jom la singgah n follow blog saye!!! tq

http://diyanamarissa.blogspot.com