January 30, 2012

Selamat Pagi Readers!!


As Salam,



Mulakan hari dengan bismillah & menghupdet blog!hihii..macam mane dengan keputusan AJL26 semalam? semua puas hati? kalau tanye aku la..puas3x!(gaya upin ipin)..semua memang deserve untuk menang..cuma kesian dekat Yuna je sebab x menang pape..x pe la..dah banyak awards dah die menang sebelum nie kan plus dah jadi retiss antarabangsa.. 

Pagi nie pergi kerja sedikit awal dari biase..big boss terbangun awal plak..mase keluar2 lift ternampak budak chomel tengah buat keje sekolah sementara tunggu bas sekolah datang amek..chomel je..buku dekat lantai..duduk bertongkat dagu dengan tangan & sebelah tangan lagi macam kira2 je..bila tengok buku tulis yang dekat lantai tu..kerja sekolah matematik rupanya..patut la..hihi..dalam hati aku "cuti sekolah mesti main je nie"..hehe

Dengan tengok momen macam nie..pagi senin yang biru pon akan menjadi sedikit ceria..hihi.. ok la readers..jom mulakan hari isnie dengan penuh bersemangat! & nak letak jugak juara AJL26 dekat sini so boleh tengok hafiz yang berseluar track baju t-shirt tu banyak2 kali..hihi


P/s: sape boleh lawan sifu Datuk m.nasir kan?..kate pon sifu..hihi

12 comments:

Ana Aishah said...

dak sekolah sonok bercuti sampai lupe nk buat keje sekolah kan. hehe happy monday !!

syaz@rozelt said...

Biase la budak2..lepas tu malas nak p sekolah takot cikgu marah x siapkan keje skola..hihi

ct cucubi said...

bersemangat buat keje ke update blog.. :))

syaz@rozelt said...

cis k.kerol nie..macam tawu2 je..haha

nuyui a.k.a miss YUI said...

sonok cuti skola..yg keje ni,koje jela..huhu

syaz@rozelt said...

tu la yg skola2..yg keje kena la keje..tp keje best dapat duit..hihi

ieda said...

akak ada rasa malassss sgt2 nak kerja ari nie dikk huhuhu

Fathiah Hamim said...

saya tak keje :D saya tengah cuti :P
*saja buat jeles

syaz@rozelt said...

huhu..biasa la tu..sy buat2 semangat pon tp bnyk main gak..huhu

syaz@rozelt said...

wawawa..bestnye cuti..memang ada perasaan sedikit jeles..hihi

Shuhaida Subri said...

Yes! Memang puas AJL semalam.. Sebab yuna x menang!..
Ramai pakat kata Yuna mesti menang.
Sebab apa?
Best sgt ke suara dia?
Ntah mungkin sebab telinga aku yang xbape tertarik ngan suara dia tu kot.. Hafiz memang terbaikkkk.. Selamba je naik pentas pakai t-shirt ngan track. Najwa Latiff nmpak cam nerves je kan? Sian dia.. Xpe.. Next time leh try lagi..

syaz@rozelt said...

hihi..memang ada yang suka & suke seseorang retiss tu..tahun nie memang puas hati gak hafiz menang..x macam thn lepas..huhu