January 6, 2011

~entry no title~

salam,

waktu sekarang da almost 12.00 malam..sejak kul 9 tadi lepas solat isyak tros bukak laptop..huhu..nak tawu buat ape dr tadi??? haha..main game cityville@ fb lagi..jgn salahkan sy sebab game nie sangat menarek k.. n agak melalaikan..ntah bile la ak nak rase buhsan main game nie..

entry kali nie x de mende menarek pon tulis..tapi tu la, sedar-sedar macam lame jugak x update blog..takut nanti jadi macam dulu bile start malas nak tulis blog terus senyap..hehe..

walaupun x kerap update blog..tp boleh katekan hari-hari jugak blogwalking blog membe2..hehe..kire bole kate silent reader gak la..tab WajiB yg ak bukak bile masuk opis je..fb + gmail + yahoomail + playlist/youtube + blogger..window satu lagi tuk keje..haha..tu yang keje 8 jam x trase..kantoi la kalau bos ade bace entry nie..hehe

ok ak rase dah time tuk bsiap tuk tido..tawu la kan sok jumaat..dah nak cuti..selambe je tdo lambat..hehe..ok my luvly blog..see u 4 da next entry~

5 comments:

Basyirah Abd Rahman said...

oh.. komen dia kat atas eh.. hehe.. syaz tahu x, basyi letak dekat blog basyi belog syaz yg lama kot. Basyi pun agak heran syaz ni update ke x blog dia sbb syaz selalu komen kat basyi. Rupanya ni baru tengok dah banyak post syaz! hehe..

rozelt @ syaz said...

hehe.. x pe..syaz x ready lg nak expose blog baru nie..lgpon syaz jarang update blog..segan la ngan blog basyi yg best tue..hehe

Basyirah Abd Rahman said...

update2.. basyi suke syaz cerita. dpt bayangkan cara syaz cerita dengan penuh sopan dan malu2. haha.. best2..

rozelt @ syaz said...

hehe..1st compliment tue..syaz tulis blog bile idea dtg je..klu x..ntah 2, 3 kali taip, x save..pas2 x update la jwpnye..

terbelog said...

OOooo..bagitau bos hehe