January 29, 2011

Changing template~

as salam,

Alhamdulillah kekenyangan lepas makan besar dengan membe2..hehe..Alhamdulillah jugak my broadband dah sehat!!!..tgk lambat baya pon bole gune lg..baek jugak maxis nie..Ak dalam proses tuk design blog nie..ade la dalam 2,3 hari nie mencari2 design yg best..nak design sendiri macam x ready, banyak keje n cam leceh sket..(alasan!)..huhu..so plan nak cari free blogger template yg comey n nampak kemas je..

Nak cari free blogger template bukannye senang..lebih2 lagi nak yang cute miut, special, lain dr yg laen..ak lebih suke blogger template btemakan 'vintage' ke, 'scrapbook' ke..nak cari yg ala2 english country..tp x jumpe lg yang berkenan..so mane2 yg best n smart,,ak just download code n paste je dekat edit html..hehe..st je nak pesan..template2 nie kena pandai pilih jugak sebab ade yang ke arah konsep keagamaan di luar sane..

ok nak share website yg ak visit tuk 'usha' template2 yg cute:
  •  shabby blog (nie special tuk sesape yg ada plan nak design blog sendiri..design diorg mmg superb k~)
  •  stylish blog template (kat cnie ade yg free n ade jugak yg berbaya..smart juge..design2 yg ade)
  •  trendy blog template (yg ak tengah gune nie..tp yg free download ade 10 je..jgn curik sy punye yg comey nie)
  •  scrapbooks blog template (smart jugak tp ade yg x ley nak download..sdey~)
  •  & laen2 lagi...banyak lagi yg best tp x dapat nak trace dh..

ak nie jenis cepat jemu..so susah nak stick ngan st mende dlm tempoh mase yg lame(naseb baek bf x bertukar)..sebab tu la syik tuka design blog..if ade yg perasan la..ok dh nantok..nak tito..tata~..


P/s: nak cr tema bunge ros, as a part of my blog title..x de yg cun plak..huhu..

4 comments:

Sharifuddin & Shakina said...

comel!

rozelt @ syaz said...

hehe..tQ2..shake punye lg comey..design sndr lg tue..

ct_cucubi said...

sesuai dgn imej empunya!..

rozelt @ syaz said...

tq2..k.kerol nye blog pon canteq + comey..suke3x..