January 3, 2011

Tahun baru 2011 & kegemaran baru..hehe

salam..

Nampaknya agak terlambat tuk update entry baru tuk tahun baru..dh masuk 3 hr bulan..kesempatan balik kampung a.k.a taiping selama 5 hari cukup buat aku lupa seketika dengan segala masalah..yang paling best dapat sambut new year besame family..x sangka ade bunga api kat kampung aku tu..hehe

Biase la kalau bcakap soal tahun baru..semua pon berazam nak jadi lebih baik dari tahun-tahun yang sebelumnya..sama jugak dengan aku..hehe..naseb la ditahun baru nie tetiba ada kegemaran baru plak..nak tawu apa???hehe..game cityville @ facebook..i'm addicted!!!

game yg best..
nampaknye kawan-kawan ade yang kearah gerbang perkahwinan n ade jugak yang sambung study..
aku??
  • kawin - insyaAllah dalam 2 tahun lagi..doakan ye kawan2
  • sambung blaja - ada keinginan tapi nak cari scholarship/job yg bole support study..no more pinjaman..
  • kerja - berusaha untuk dapatkan kerja tetap n dalam masa yang sama tekun berdoa supaya title 'simpanan SPA' akan dipanggil untuk berkhidmat..amin..
nie la 3 perkara utama yang aku fikirkan untuk tahun baru 2011..selain usaha..ketekunan berusaha juge perlu..chaiyok3!!!

3 comments:

Basyirah Abd Rahman said...

Syaz..update blog lagi. hehe.. syaz mcm basyi lah, tab utama yang ada, email, blog dan fesbuk. hahaha.. kerje? selingan kot;p tp kalau banyak kerje mmg x sempat dh nak bukak

rozelt @ syaz said...

rase dak2 keje opis yg x kne block tenet akan buat cm kte kot basyi..hehe

Basyirah Abd Rahman said...

hehe.. ye kot. ;o) kalau boys lagi la.. bukan komik terus. hambek..