May 31, 2012

Hari nie layan kPop dekat opis..

As Salam,

Good bye May & welcome June..Tahun 2012 tinggal halfway to go..huhuhu..b2b macam aku nie mula la terasa gelabah..hihi..ok hari nie sebab kan biig boss dekat side ktorang x de..ape lagi pasang lagu kuat2 sambil buat keje..hihi..mula2 layan lagu jiwang indo..lepas tu bila dah start dengan kpop terus x leh berenti..terus pasang sampai nak dekat time balek dah nie..

Sejak layan 'runningman' dah mula kenal2 dengan retiss kpop nie..bila ada retiss kpop yang cantik, comel ensem tros laju nak dengar lagu diorang..nak dengar suare diorang nyanyi & tengok diorang menari2..hihi..best la lagu diorang plus video cantik & menari pon hebakk..terasa macam nak menari2 jugak plak..opps..

Sebelum nie memang aku x layan kpop2 nie..tp sebab rm baru la kenal2 dengan group2 kpop macam 2pm, shinee, big bang, 2ne1, cnblue, dan laen2 lagi..ada jugak pengaruh member opis yang suka sangat dengar lagu fiction beast & jyj heaven..tapi due2 lagu nie pon best..tengok la macam2 entertainment ada..mane la blog sampai terabai..haha

Tapi hari nie rase lagu nie best lak dengar..2pm 'heartbeat'..lagu nie macam genre sedih, frust bchenta tapi suka dengar rentak lagu nie..hehe..layannn..


p/s: esok balik kg tepeng. sejak berbulan2 x balek..can't wait..esok jugak amek half day untuk cepat sampai sane..hehe


7 comments:

Tinta Lana said...

Salam syaz.. best sgt ya running man? tak pernh tgk lgi,hehe.

Urm, 2PM tu..semua hencem2 pada pndgn mata ku,wahahaha, gatai,hak3 >_<

Hanif said...

sudah terkena jangkitan K-Pop..hehehe

Syazlina Khairuddin said...

@Tinta Lana
rm mmg best lana..kelakar je..hihi..ahli2 2pm nie mmg hensem2 lebih2 lg nickhun =)

Syazlina Khairuddin said...

@Hanif
hihihi..cnfm terkena jangkitan nie..

Pink Lavender said...

makneng follow kamu
jom follow makneng

Anonymous said...

POP GOES THE WEASEL with POPCORN # 1 -
LA MORT.
POP GOES THE WEASEL with ROREY GORY - B4.
POP GOES THE WEASEL with OOPOSTU.
POP GOES THE WEASEL with SOGODU.
It's a HEINTZ.
It's EXTREME MINE.
It's a CARDSTER- ARCAR.
It's a HUMPUSE- COMSTUL- CABOOSE.
TULOOSLETREK - with RICK the PRICK and DICCE
And SLYMIC.
ROZELT.
She's the ROZZY BEE!
She's the FUZZY WUZZY TREE!
For CUNTSE!
ROBM- ROBM!
ROBM!-ROBM!
PIGGLY WIGGLY!
CHERSCO- SCULLS.
All GIGGLY!
In GEOLOGIE!

das said...

gergth