May 4, 2012

Dapat Panggilan Exam Spa..Excitedkah aku?

As salam & Salam hari jumaat,

Bila bace blog orang, baru datang mood nak update blog..hihi..Hari ni nak cerita perkembangan terbaru aku je..erm hari rabu lepas, sehari lepas cuti hari buruh terkejut jugak la bila tiba2 dapat mesej dari spa..dah lama lupakan spa sampai password pon almost terlupa..hehe.. tertera dekat mesej tu "RM0.00 SPA: ANDA DIJEMPUT UNTUK MENGHADIRI PEPERIKSAAN PEGAWAI TADBIR & DIPLOMATIK M41 PADA 12.5.2012. SILA LAYARI www.spa.gov. UTK MAKLUMAT LANJUT.T.KASIH." <-- gigih menaip..hehe

Tipu la kalau kate x excited..excited la jugak..tros google2 cari pengalaman orang lain attend exam, kot2 ada soalan bocor dekat tenet ke? haha..rasa teruja sebab baru 1st time dapat p exam spa..sebelum nie pernah attend interview spa untuk jawatan pegawai penyelidik (bioinformatik) tapi lepas setahun dalam list simpanan x panggil2 so kiranya x dapat la kan..sob sob..

sehari lepas tahu dapat panggilan pergi exam nie..baru tawu yang agak ramai jugak la kawan2 yang dapat pergi exam nie..even cik janna kawan baik aku pon dapat jugak..so angka 35000 orang dapat panggilan exam nie dalam tahun2 lepas tu kira logik la..hehe..saje je kan, mention kawan2 la, 35000 la nak psiko diri sendiri..haha

Tapi sebenarnya aku tak berharap sangat dengan jawatan ptd nie..rase macam x layak je..huhu..kalau ada rezeki ada la..yang aku harapkan sekarang dapat jawap exam..exam kalau x dapat jawab kan rase macam x best je..Exam 12 hb nie akan buat dekat bilik peperiksaan um..adeh btol2 boleh mengimbau kenangan amek exam time belajar dekat situ dulu..hehe..kedudukan um tu dekat je dekat rumah aku..boleh rempit dengan cik janna je pegi exam nanti..hehe

Buat kawan2 laen yang dapat..all da best =) Jom tengok kali nie sape plak yang akan jadi bos!

agak scary kan permandangan orang amik exam nie..huu

--> iklan2

Kepada yang calon yang ingin mendapatkan Panduan Peperiksaan PTD (Tips PTD), boleh mendapatkannya mulai 3 Mei 2012 (Khamis) di : http://bit.ly/ExamPTD2012

Semakan Panggilan Peperiksaan Jawatan Pegawai Tadbir Diplomatik (PTD) Sesi Mei 2012 boleh dibuat di : http://bit.ly/SemakExamPTD2012

p/s: Baru perasan angka folower dah mencecah 700 ratus la..tq2 yg memfolo walaupun i jarang update =) 

9 comments:

mumui said...

gudluck! hehe

Anum said...

all the best

Edura Hanum said...

BTUL2.SY PUN DPAT JUGA..SEMOGA BERJAYA

syaz@rozelt said...

@mumui
tq mumui =)

syaz@rozelt said...

@Anum
tq anum =)

syaz@rozelt said...

@Edura Hanum
Thanks edura & all da best to u too =)

Munnafendy said...

wow! bila examnya tu? mmg rmai kwn2 dpt panggilan gk... =)

syaz@rozelt said...

@Munnafendy
sabtu nie..rmai2 mcm nie kena tengok usaha & rezeki la..hihi

♥e'in♥ said...

good luck okay.. :)