May 15, 2012

Batuk yg Tak Menghalang Aktiviti Seharian =)

As Salam,

Readers semua sihat ke? huhu..i x sehat..masuk 2, 3 hari jugak terbatuk2 macam atuk..hehe..tapi naseb baek semalam my luvly roomate, cik janna bagi makan ubat batuk. even maseh terbatuk2 tapi perit di tekak dah berkurangan..'kawan sy' pon sweet2 jugak pagi tadi kasik bekal air masak..die suruh aku minum air masak banyak2 untuk cepat baik batuk nie..akibatnya x terkira jugak la trip aku ke toilet hari nie..hehe

 nak bagitau berita x best last week.. beriya aje update dapat p exam spa..tapi aku x p pon..reason sebab badan terasa penat sangat sebab hari jumaat hari tu aku n beberapa kawan dekat opis travel pegi batu pahat..sampai kl pon dah malam..dengan x ready nya..memang x pegi la..tapi beberapa member opis yang dapat exam spa tu pon x pegi..so kita tunggu je la apa kesannya..rasa x de pape kot..exam je..hihi

Semalam baru selamat habiskan novel "Takdir itu milik aku" karangan Siti Rosmizah..best jugak ceritanya..biasala novel ada part sedih sangat2..then ada part buat kita tersengih2..hehe..best2..novel yg bmuka surat 1000++ tu aku habiskan lebih kurang 3 hari..x secepat kakak dekat opis 2 hari dah selamat..kira memang best la novel nie..harus dapatkan dipasaran ye novel terbaru Siti Rosmizah nie..

nampak gambar novel nie jugak dekat blog rara =)
Sekarang nie betul2 aku buat blog nie macam diary online kan..mane entri cool website? mane entri cool stuff? huhu..lately agak bz dengan kerja di opis dengan entertainment yg x terlayan di opis & di rumahnya..mane nak layan game 'bubble witch saga' yang dah mencecah level 100, mane nak layan 'running man' yang mencecah episod ke 60? haha..nampak sangat hobi berblog hanya part time..sorry blog..walau macam mane pon akan cuba update blog nie diwaktu senggang =)

P/s: readers doakan batuk sy cepat sembuh..seksa jugak nie..huhu

2 comments:

Cik Puan Izan❤ said...

salam kenal...sis follow blog comel ni yer ^__^

Syazlina Khairuddin said...

slm kenal jugak..cntik bj2 dekat blog sis..hihi