December 28, 2010

i love my new eyeliner

salam,

sebelum cerita dekat blog nie..dh publish dulu dekat fb..hehe..
excited sangat sebab dapat beli eyeliner yang best..

kriteria yg best pesal eyeliner nie:

1) Bukan liquid - ada jugak liquid yang best tapi agak leceh nak bentukkn
2) Terang dan tahan lama - eyeliner aku sebelum nie mase mule-mule pkai terang..pastu lama-lama hilang sendiri..yang nie memang terbukti tahan lama..
3) Senang nak cuci - cara mudah pkai minyak zaitun or minyak baby oil, klu ade eye make up remover lg best..(if pakai air macam susah nak klua n kurang meyakinkan)
4) x comot - nie kriteria yg paling penting..kalau comot buatkan kite kurang keyakinan diri..hehe
5) Harga berpatutan - before aku terbeli eyeliner nie.. aku hampir-hampir terbeli yg agak mahal juge..fuhh nasib baekla.

kesimpulannye..suke sangat-sangat eyeliner nie..
sebabkan nak nampak natural n matching ngan kaler mate, aku memilih tuk beli kaler 'dark brown'..hehe..mmg canteq..

p/s: buat umat islam pastikan make up dicuci sbelom mik wuduk (peringatan tuk dr sendiri juge)..hehe

in2it waterproof eyeliner...p/s: ini bukan mata sy

2 comments:

NISS said...

in2 it ek ?bape hargenye cik pomoter?huhuhuhuh

rozelt @ syaz said...

hehe..argenye dlm 17 hggt..kire x murah n x mahal sgt..