November 3, 2011

Segmen: Review Follower2 ku (page6)

As Salam,

Lately agak bz jugak dengan keje opis..tapi bz2 keje pon layan cte korea, novel same naek jugak [jangan salah faham ye..aktiviti2 nie buat time rehat or dekat rumah]..kadang2 sampai tahan perut yang lapar tuk tengok cerita time rehat..sebab ada cerita korea yang x de copy so kena tengok dekat maduu..

semalam plak aku ngan membe2 bz mengkomen untuk saat-saat akhir contest myperodua..ala yang aku mintak tolong korang suruh view tu..thanks ye kalau ade yang tolong naekkan jumlah view [even last2 minit tawu, jumlah view x mempengaruhi pemilihan pemenang]..

pesal persiapan tunang..dah mula usha cincin yang comey utk dibeli..tapi mungkin beli next month..nak tunang pon tengah bulan 12..harap sempat ler..

ok cukup cerita2..nak review follower untuk page ke 6..nak check semua aku dah follow lom..jom terjah same2!hihi


http://optinisstic.blogspot.com/ -niss
http://liyanazahim.blogspot.com/ -Liyana Zahim (blogger juga novelist)
http://generasianakmelayu.blogspot.com/ -JohnJosh
http://tieykahituaku.blogspot.com/ -tieykah
http://rapunzel-life.blogspot.com/ -ika (suka bace entry kelakar tuan blog)
http://serysuryani.blogspot.com/ -Sery
http://edinakasyah.blogspot.com/ -Edina Akasyah
http://sayenana.blogspot.com/ -siti hasanah
http://www.facastmo-norynory.blogspot.com/ -zaty
http://lystra-lily.blogspot.com/ -Lily
http://lollalicious-azreen.blogspot.com/ -AzreenSofia
http://www.orangmuo.com/ -orang muo
http://sharifdez.blogspot.com/ -sharif dez
http://mardiahluvislam.blogspot.com/ -mardiah love islam
http://allmydreaming.blogspot.com/ -Lutfi
http://shiemacma.blogspot.com/ -cmª shIemª
http://nazihanali.blogspot.com/ -kotak bulat (blogger otai..suka singgah blog kb)
http://bintangmutiara.com/ -Bintang Mutiara
http://akukembojaputih85.blogspot.com/ -kemboja
http://fahmiberdiridisini.blogspot.com/ -Muhammad Khairul Fahmi
http://miner89.blogspot.com/ -am
http://maheraruslan.blogspot.com/ -.dearmahera.

p/s: minggu nie terasa sangat lama..tawu la nak cuti kan isnin minggu depan..hehe


5 comments:

Anum said...

great job

kokser kokdam said...

kokserkokdam xdop lg tu

=D

GaRy™ said...

nak terjah sorang2, best gak ni... hehehe~..

ika said...

hye syaz...:) hehe...thnxs2...ada nama rapunzel di situ...
p/s : mesti excited sebab nak bertunang dah kan? ^_^

GnieSyazni said...

terjah... :)

Gnie selalu tengok drama Korea kat dramacrazy.net