October 20, 2011

Nak mintak tolong....

As Salam,

hari nie tak ade mood nak ingat pesal persiapan tunang ke, pesal coolstuff, cool website ke semua x ade..fikiran asyik teringat dekat contest yang kawan aku join je..contest ape? jeng3x...contest myperodua!!..

sebenarnya contest nie dah start awal bulan hari tu..tapi baru semalam aku tawu n yakinkan cik janna untuk join..contest tu melibatkan aku sebab contest tu kena tag 3 kawan.. kalau menang hadiah die sangat lumayan..sebab tu super duper excited nie..hehehe

so seperti biase sangat mengharapkan bantuan rakan2 blogger untuk tolong view gambar2 percutian kami di penang januari lepas..kalau x silap ade cerita dekat blog melalui entry NIE..

kemenangan tu memang x dipengaruhi jumlah view[bace dekat terms & con.] tapi kalau banyak view mestilah nampak gambar2 kami sangat menarek kan??hehe..ok cukup berceloteh panjang lebar..1st nak mintak tolong korang like page nie

http://www.facebook.com/myperodua

dalam mase yang sama akan keluar beberapa pop up..tapi korang layan je eh dengan tekan 'log in' dengan 'allow'..apps baru kot mesti die akan mintak permission...lepas tu dekat bahagian kiri cari 'jalan-jalan 1Perodua, 1Malaysia' dan klik 'Road Trip Gallery'

lepas tu carik nama contestat..'Nuruljanna binti Hasan'..view la sebanyak mungkin ye..nak beat 15k jumlah view dalam mase 10 hari nie..please2..tolong2..hihi..tapi yang slak siket hanya ktorang 3 orang dengan cik Janna je yang boleh komen2..so korang selamat la dari kena paksa komen2 plak..hihi..
 
view terkini 800++ dalam mase separuh hari..
 please2..tolong view sampai lebam [dah buat muke kucing nie..hehe]