November 22, 2011

Segmen: Review Follower2 ku (page13)

As Salam,

Hari nie mungkin dalam sejarah akan update max 6 entry.. hihi..macam cik janna yang dapat email notifications update from -rozelt-..naseb la..hihi..nak cuba pulun habiskan list up semua folower hari ni & esok!hihi..

oppss sebelum tu nak ucapkan sebesar2 penghargaan & ucapan tahniah buat pasukan Malaysia yang menang bola semalam..4-3 menang penalti..x pernah2 aku semangat nak tengok bola, tengok sampai habis tuu..x sia2 balek lambat n tdo lambat..hehe

 
 

6 comments:

Anum said...

jom terjah

SoLy SoLicious said...

^^

kite pun dah lame follow sini gak ^^

syaz@rozelt said...

Anum

terjah jngn x terjah!

syaz@rozelt said...

SoLy SoLicious

..blom sampai turn rasenye soLy..hihi

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

blh menambahkan follower ni...hehee

syaz@rozelt said...

Aishah Jahirah(cik aisha)

boleh2..terjah semua folowers rozelt oke!hehe