November 24, 2011

Cool Website: Icon Bits

As Salam,

Hari nie nak update entry 'cool website'..lame jugak la x mengupdate entry yang bergenre 'sharing is caring' nie..hehe.. hari nie nak share website yang kumpulkan icon2 yang smart..sesuai sangat untuk blogger2 yang tengah cari icon untuk letak dalam blog.

 icon free dapat dari website icon bits nie..
 

nie dua icon yang aku pilih sebagai penghias blog & link ke akaun fb & twitter aku~




 
Bila dah godak2 baru perasan yang website iconbits nie sebenarnya kumpulkan website2 yang ada create icon..so icon yang aku letak dalam blog nie boleh dapat dari link dekat bawah nie..(means website iconbits link kan ke page bawah nie)

http://www.webiconset.com/category/free-icons/ 
 
p/s: semalam dah siapkan dulang hantaran tunang..hehe..next packaging door gift

1 comment:

hira said...

thanks for sharing! :D