November 23, 2011

Segmen: Review Follower2 ku (page25) -segmen tamat-

As Salam,

Hehehe..tiba la kita ke page terakhir untuk segmen review follower2 blog rozelt..happy & lega sangat sempat jugak review semua sebelum hari ni berakhir..pada yang blur2 x tawu nak blogwalking..boleh la terjah follower2 rozelt nie.

.diingatkan sekali lagi review follower ni sempena birthday blog rozelt yang pertama hari ni..segmen bermula sebulan yang lepas sehinggalah ke hari ini..lepas nie dah x de review2 dah..sorry..Jom terjah the latest followers blog rozelt..page ke-25!


http://fadhilahsyuhada.blogspot.com/ -ciksusu (dikesan letak blog rozelt dlm bloglist..tq!)
http://srohana.blogspot.com/ -roha
http://ynadiary.blogspot.com/ -YNA
http://best-makeup-best.blogspot.com/ -noch nara
http://meetunclehaire.blogspot.com/ -Meet Uncle Haire
http://nursabrinafirzanah.blogspot.com/ -NUR SABRINA FIRZANAH (baru2 nie ade komen2)
http://cikniar.blogspot.com/ -Nor Idayu Abd Rahman
http://itikjahat.blogspot.com/ -Adik ChoChopper
http://shafiqahsygasyraaf.blogspot.com/ -eika_shaFiqah
http://takchita-caftan.blogspot.com/ -caftan
http://sabar-jelah.blogspot.com/ -GnieSyazni
http://zehankhairi.blogspot.com/ -zehankhairi
http://ceritacikpenulis.blogspot.com/ -talk to nadeeya
http://lenggangkangkung-my.blogspot.com/ -Lenggang Kangkung
http://wahidayatulaswa.blogspot.com/ -wahida
http://paanipeace.blogspot.com/ - p a a n i 

p/s: list up beriya2..tp x sempat nak terjah diorang semua nie..sori2..tp lepas nie senang ler nak terjah sorang2 list dh ada..hehe

p/s/s: malam nie nak siapkan hantaran tunang!hihi..bz kan i..

4 comments:

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

nk p satu2 masih mencari masa....;p

ciksusu said...

hehe..tQ syaz!!
1st review kte ;p
secara berjamaah lak tu..
inshaAllah try visit jiran2;p

syaz@rozelt said...

Aishah Jahirah(cik aisha)

x pe take ur time..bile2 pon leh terjah..hihi

syaz@rozelt said...

ciksusu

same2..hihi..ada mase leh terjah jiran2 cik susu!