November 25, 2011

Persiapan Tunang: Packaging Door Gift

As Salam n salam pagi jumaat,

Hari nie nak review packaging doorgift untuk majlis pertunangan aku nanti.. sebelum nie ada update dah beli door gift so semalam bertungkus lumus dengan cik janna buat packaging door gift..Jan thank u very muchy for ur help..save half of my time..hihi

minggu lepas beli door gift dekat nilai 3, orang dekat kedai tu siap2 tanye lagi nanti majlis tema kaler apa....so die tros siap2 carikan riben kaler yang bersesuaian untuk packaging..riben yang cukup untuk 50 door gift..thanks for the service..really helpful..tapi bila nak baya dengan harga sekian2..sempat berlawak lagi.."kalau harga nie siap dengan packaging boleh dapat x bang?"..haha..then die jawab "kalau macam tu harga laen la deq"..

susah kot nak ikat double riben..naseb baek cik janna pakar..laju je die siapkan.. aku plak yang terkial2..hihi..pape pon x expect leh siap kan satu malam sebab banyak keje 'renyah' (leceh) kena buat..siapkan box lutsinar, then gamkan cawan comel atas alasnye (risau cawan akan gerak2 yg bole mnyebabkan pecah), then cawan masuk bekas, ikat guna double riben..see banyak step kan..Alhamdullilah siap jugak semalam..hihi

blog dh setahun tp x de watermark..hihi

p/s: jammed otak x hengat name kedai beli door gift nie.. tp setakat jalan 4, 5 kedai..kedai nie je yang ada doorgift niee..hihi

7 comments:

Anum said...

wow terbaik

syaz@rozelt said...

hehe..thanks anum~

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah,tunang ada door gift..jrg ni..

tahniah!!

p/s: lama xsggh slps dash wat hal!

syaz@rozelt said...

nuyui a.k.a miss YUI

hehe sebenarnye door gift untuk abg kawen..tp die dah ade kite buat la door gift tunang..hihi

(''_'') said...

mesti meriah...bila e-day?

♥ p a a n i ♥ said...

wah wah.. syoknyaa! bile majlisnya?

rara pinkmafia said...

wahhh ada doorgift.nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk =)