March 8, 2013

Tak Sangka Masih Boleh Mengundi

As Salam & Salam Penghulu hari,


Sebelum nie mati2 ingat memang dah tak boleh mengundi..masa belajar dulu pernah daftar mengundi dekat kl nie..tapi lepas je daftar mengundi dapat kol yang menyatakan aku ada masalah dengan data peribadi aku..x sure masalah ape tapi if nak mengundi kena daftar semula dekat taiping..postpone punya postpone tak terdaftar sampai sekarang..

Disebabkan problem nie so aku buat donno je pesal pilihanraya..x excited langsung nak mengundi macam orang lain..& seriously x tawu nak undi sape..pape pon undi adalah rahsia..hehe..erm kalau jadi nak mengundi tahun nie terpaksa la aku dengan suami bawak haluan masing2..suami mengundi dekat kl..aku mengundi dekat taiping..

Bukti sah sebagai pengundi

mana2 readers yang belum cek status boleh mengundi ke x macam sy boleh cek dekat url nie:


p/s: Bacaan hari Jumaat yang baik..selamat beramal:
Keutamaan Hari Jumaat & Amalan-amalan yang Disyari'atkan padanya.

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

Assalamualaikum semua
Selamat Hari Wanita Sedunia :)

Syaz Rozelt said...

@Nurzakiah Hanum
Thanks anum =)

Cik Puan Rara said...

rara pon,rara mengundi kat ipoh.suami kat kl =(

MarnieyZ said...

alololo, nanti pakat lah undi barisan/pakatan yg sama. hehe

ika said...

tah bila la nak mengundinyaa...-.-" parlimen xbubar pun...