October 8, 2013

Welcome to the World baby Nur Adelia Sofea!!

As Salam readers,

selamat petang! ingat nak cerita tentang trip ke Hatyai.tapi karangan 10 muka surat (melampau..sedangkan x sampai pon..hihi) tu x siap2 lagi..nanti dah siap boleh update dalam bentuk part2..hihi..Alhamdulillah semalam genap seminggu (30 sept 2013) kawan baik, bff, Pn. Janna melahirkan anak sulungnya yang comels diberi nama Nur Adelia Sofea (nur- cahaya, adelia- keadilan kita & sofea- menawan)..bak kata ibu die..semoga anak nie jadi anak yang pandai dalam menjaga penampilan diri & adil dalam membuat keputusan =)


Teringat lagi seminggu lepas bila Jan update dekat wassap yang die dah sakit bersalin yang 5 minit tu..masa tu fikir agaknnya malam or pagi dah bersalin..alih2 sampai ke esoknya maseh blom bersalin..risau dengan keadaan Jan time tu..mybe normal untuk 1st baby..bukaan 10 cm tu lambat..aku yang tengah preggy gak nie baru tersedar yang aku pon akan rasa kesakitan ke2 selepas mati tu dalam bulan 2 nanti..Insya Allah..moga dipemudahkan..

keesokan harinya naseb baek ada yang sudi nak bawak ktorang pegi melawat Jan dekat hukm..tq k.wani!!..rasa macam cacing kepanasan selagi tak melawat Jan time tu..hehe..sangat teruja rasa dapat tengok anak jan yang comels putih2 merah tu..masa melawat tu ada jugak Jan cerita sikit2 pengalaman bersalin die..die siap pesan nanti bersalin jangan minum air selusuh awal2..tu yang sebab die sakit lama tu..wallahualam..

p/s: hadiah x bagi lagi..nanti acik syaz bagi hadiah k..be good girl sofea!

3 comments:

Basyirah Abd Rahman said...

Comelnya! Puteh mcm tuan puteri! hehe.. tahniah jann..

Shakina Farhan said...

Basyi, jan ckp putih maybe penangan shaklee..hahaha..

Hi nur adelia sofea..aunty tolong vote nama awk tau..haha..

IMaH said...

comelnya baby dia..hehe. eh, samala kita syaz. imahpun due bulan 2 tahun depan. Tapi hujung bulan la..hehe..