August 3, 2011

islamic quotes page tumblr

As Salam,

Selamat pagi 3 ramadhan...hari nie time berbuka puasa dah berganjak 1 minit taw..warga kl take note, berbuka 7.29pm ok..hehe..semalam hari 1st aku start puasa dekat sini bagi tahun nie..Alhamdulillah semalam semuanya berjalan lancar, dari berbuka sampai la bersahur pagi nie..even balik lambat & naek kereta plak tu..naseb baek x tersangkut dalam jemm yang terok..sempat cop meja dekat kedai makan n siap berjalan2 dekat bazar ramadan lagi..hehe..dekat bazar plak almost semua gerai, makanan habis dijual..memang btol la rezeki murah kan dibln puasa ni..

lagi best untuk semalam x de makanan yang dibazirkan..Alhamdulillah..x tawu la plak macam mane keadaan tuk hari nie n esok?hehe..saho tadi pon aku makan kueh putu buluh yg aku beli dekat bazar semalam..naseb baek elok lagi..ehhh..aku dah macam buat diary ramadan je plak..hehe..sebenarnya nak share lagi website menarek..website yang ada islamic quotes yang comey2 & banyak pengertian jugak..sebenarnye bukan website sangat pon..nie page tumblr..


Salah satu pict yang menarek n ada maksud mdalam~

p/s: tumblr nie laman sosial macam fb, twitter jugak kan? ada ke blogger yang ada akaun tumblr nie ek?

21 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

xpnh ada akaun tumblr..teitter juge sama..

yg dok ada skg pon xtrlyn..heheh..

syaz@rozelt said...

@nusha: x de jugak..mmg x terlayan semua pon..hhii

Syuxer said...

thumblr syuk memang syuk xde heheh..

eh kita berbuka pukul 7.30mlm hehe..nak tau?bazar paling dekat kat kampung syuk neh ialah kat bandar..sadis tak dapat pi lepak sana..

syaz@rozelt said...

@syuxer: hehe..rase rmai yang x de tumblr nie..tp hari tu penah terjumpe satu blog nie ade link tumblr die..rajen kan??hehe

730 tu dekat mane?hehe..x pe beza sminit je..dekat kg mesti family masak sedap2 kan?x payah nak p bazar dh..

SoLy SoLicious said...

waauu..menarik quote tu....heee

syaz@rozelt said...

@soLy SoLicious: menarek tp mendalam kan maksudnye..hehe

Siti Arfah said...

Nice sharing syaz. :). Btw salam ramadhan kareem. Moga ramadhan kali ini penuh makna.

syaz@rozelt said...

@Arfah: thanks arfah..samalah..semoga ramadan kali nie kita dapat manfaatkan bsame2..hehe

Fathiah Hamim said...

fa tak paham tumblr. huhu

TYNTHA LANA said...

tumblr takda lah yang..yg lain ada..itupun tak terlayan mana..benda gini,lana ikut musin jugak la,hehehe

~~ tima kasih share benda2 berfaedah camni.. rindu nak gebang2,kepoh ngn syaz,heh3..esok lana da start full time lah syaz..no training2 lgi..doakan lana eh..

ika said...

best ke tumblr nie syaz? sme ngn blog je rasenye...

rara pinkmafia said...

diaru ramadhan?hehehehe ok what,rara suke bc,syaz buka kat mana?pantai dlm?

syaz entry tu kul 1 td punye.hehehe

Siti Arfah said...

InsyaAllah,mudah2an. :)

eva said...

sweet.. suka quote tu..

tia @ Ini Kisah Tia said...

Tia ada tapi tak aktif :)

ABU said...

bagus la tu..tak membazir kan kan..

roq said...

pergghhhh!! sentap giler ayat msg tu...huhuh

singga2 la sini ye :)

cik aisha said...

tumblr xde la....:)

Ezad Skytech said...

tumblr..takde pulak akaun tumblr tu..hee..

kiz said...

nice sharing...badan tak berapa nak sihat ni..hehe

mekchu said...

bagus tu tak membazir.. tumblr tak pernah ada lagi setakat ni... btw, salam kenal & selamat berpuasa..