September 8, 2011

Photo Frame yang cool!

As Salam,

Hai2 readers..alhamdulillah.. rase semalam dah berjaya dapatkan bilik sewa..tu pon harap2 cik janna x ubah fikiran..*jan i noe u read dis..please..please..jangan tukar fikiran...*..ktorang sebenarnye sayang sangat2 dengan rumah sewa lama dekat bukit angkasa tu..siap buat target nak keluar rumah tu bila nak kawen nanti..huhu..tapi sebabkan tuan rumah nak rumah tu balik..nak buat macam mane kan...erm tapi kitorang pindah dekat kawasan rumah lame jugak..so maseh boleh usha2 rumah tu..hehe

ok lah entry kali nie nak share satu cool stuff yang menarek..stylish photo frame!!



just kepit je..nie kalau ada anak kecik gantung tinggi2 k!hehe

p/s: Thank you very2 muchy!!!!! to Cik Janna yang berusaha gigih untuk cari rumah sewa..really appreciate ur effort!

15 comments:

normala_ali said...

wah unik.. nampak cantek.. :)

rara pinkmafia said...

nice syaz.syaz knp x ckp nk cr,office mate rara nk cr room mate,kat pandai dlm je umahnya.

hakamah hamyadi said...

hu...sangat cool dear

K.I.N.A said...

syaz..tlg buat utk wedding kina..haha..

Anum said...

cantik kan
sgt kreatif

Farahin Ahmad said...

cantikk..simple je

chemay said...

cantikkk.
lepas nie nak buad sendiri
:)

sj said...

kreatif ... pas ni leh try la ... best2..

ArulchelseA said...

wow..cantiknyeee...

AZLIYA COLLECTION said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera, terima kasih kerana sudi melapangkan masa melayari AZLIYACOLLECTION.BLOGSPOT.COM

Apa itu SAUNA OZON INFRARED dan kebaikannya kepada anda

http://azliyacollection.blogspot.com/2011/09/sauna-ozon-infrared.html

noornazuha said...

akak baru2 ni ada sewa kan rumah, tpi kena ramai2 la..bru jeh ada org nak msuk..hehehe..btw..cantek frame tuhh

Hasrina.As said...

kreative nye. suka2. =)

kokser kokdam said...

bijok!!

=D

Freaky said...

nice dan nampak sangat smart.. unik kan ?

Liza Razak said...

sangat menarik !! boleh cuba ni :)