February 10, 2011

~'playlist' dalam kenangan~

as salam,

Dulu penah post dekat facebook pasal 'playlist'..nie macam database lagu2 english..taip je la lagu ape pun..mesti akan ade punye..dr awal lagi ak memang suke buat kerja sambil dnga lagu(bukan sebab kebisingan k.kerol n shikin k)..hehe..tp yg peliknya org kalau dh suke denga2 lagu nie mesti akan download lagu2x yg best kn..ak nie plak pemalas sket..ak suke dnga online je..

mudah n laju but no longer available..huhu~
ade jugak dengar dari youtube..tapi youtube selalu tsekat2..lagi pon ak juz nak dnga lagu bukan nak tengok videoklip(kantoi nanti..)so time aku cari2 keyword tuk search kat google..tkelua la laman web 'playlist' nie..sebabkn website nie x available kat malaysia..so klu dengar lagu ape2 kne taip lagu tu and kalau nk dnga lagu laen kne klik lain..huhu..even agak leceh..tapi aku ok je..

cume dalam minggu nie dah x boleh  langsung dengar lagu2 kat 'playlist'..huhu..sedih..nak kena kembali kepada youtube or download lagu bnyk2 (tp ak gile malas..n bz.,,bajet je)..hehe..tapi mase ak try cari lagu 'sedetik lebih'..lagu AZ tue..jumpe la st website nie-->ada2aje..hehe..kat cnie bgs sket..sume genre lagu ade..english song, lagu melayu, lama, baru, nasyid sume pon ade..

ok nie je nak bebel hari nie..bru balik dr medan mara..gilerZZz panas!

2 comments:

ct_cucubi said...

o.. itu rahsie anda rupernyer..

rozelt @ syaz said...

ini bukan rasie lg k.kerol..hehe..tp sy enjoy jugak dnga lagu2 yg k.kerol bukak..hehe