March 10, 2011

Syazlina mengomel part 1

As salam,

sejak due menjak nie banyak terlibat dengan permasalahan yg melibatkan org sekeliling (snanye x de kaitan dengan ak..tp dh membe so terlibat same)..hehe..erm biase la kan hidup x semestinya ceria..tapi semalam Alhamdulillah semua kembali ok..

erm bile terjadinye kes2 yang macam nie..ditambah dengan beberapa cte sdey yg terjadi kpd ak..ak dapat simpulkan yg ini adalah challenges in our real life..huhu..klu dulu time study juz mengadap masalah yg berkaitan study je yg bile difikirkan balek better lagi dari masalh selepas dh hbs study nie..

lagi terasa bila berada di dalam kelompok org yg lebih berpengalaman..bile diorg cte2 masalah yg dihadapi di waktu kerja n even personal matter..nampaknye ape yg diorg hadapi lebih sadis dr ape yg ak alami..doa2 kan prob yg bakal2 datang dpt handle dengan baek..insyaAllah..

mungkin kne hadapi semua ini dalam proses kehidupan..hehe..ak snanye juz nak share my feeling and thoughts lately..banyak denga masalah org n cbe compare dengan pengalaman hidup ak 24 thn nie..banyak berfikir plak sejak akhir2 nie..smpai pening2 pale..huhu..but i'm happy semua dh kembali ok~



4 comments:

NISS said...

nice pic ;)

rozelt @ syaz said...

sebabkn nice..itu adalah sy..hehe~

ct_cucubi said...

biaselah tu syaz.. makin lama hidup makin mcm2 yg pelik dan cabaran yg kite temui

rozelt @ syaz said...

hehe..patot la ade yg decide tuk bunuh diri kn klu dh x tahan dgn masalh..naseb baek kte ade iman..huhu~