March 17, 2011

I Love English Country Style Part II

As Salam,

Sejak dari semalam nak update entry baru..tp asyik ade hal yg membatalkan hasrat murni nie(murni ke??)..hehe..semalam jugak time lunch ak ngan cik Janna pergi kedai deko2..hehe..suke sangat sebab hari senin yg ak cuti hari tu ade tengok 'wanita hari nie@tv3' cite pesal tema decoration yg menarek nie..hehe

Bagus btol tv3 nie siap cite lagi mane boleh dapat hiasan ala2 inggeris desa a.k.a english country nie..kite boleh dpt dekat KK home deco..rasenye almost sume barang dlm kedai tu bertemakan english country..memang sweet n harga pon agak murah..
 
rase nie branch kedai KK 24 jam tu..
 Disebalek nak jalan-jalan tengok2 barang,Cik Janna ade aim tuk beli sweet present tuk k.ecah yg menyambut birthday hari nie..so ktorg beli kotak comey + perfume rumah flavour apple..sweet kn..dah kasik td dekat empunya birthdy n die suke..hehehe~

nie gamba2 yg diambil dekat kedai deko2 tu..erm brg yg ak rase plg sweet jam die yg ade coil2x..huhu..x berkesempatan plak nak amek gamba jam tu so nnt dah beli baru boleh upload..hehe

gambar diambil senyap2x..credit to Cik Janna n Picnik
p/s: kekenyangan makan bersama2 Opismate dekat restaurant arab@ampang..Thanks to officer yg belanje~

restaurant arab yg dikelilingi kereta-kereta mewah..




7 comments:

mizzura said...

wau..view building macam best jer makann arab ni..

rozelt @ syaz said...

hehe..best2..makanan sedap environment pon best~

Basyirah Abd Rahman said...

syaz.. dekat kedai romantika pun barang2an dia banyak english roses.. basyi banyak jugak beli dari sane.

rozelt @ syaz said...

Basyi kedai romantika tu dekat mane? nak g nnt..thanks 4 da info~hehe

K.I.N.A said...

romantika dekat bangsar kot..yeke?haha..xpnh pegi tp rmi b2b ckp pasal tu..

NISS said...

syaz leh geng mak kak ninie la..kak ninie ade member kad tok kk home deco ni mau pinjam ka???;p

rozelt @ syaz said...

shake: dekat la klu mcm 2..wajeb terjah...hehehe~

k.nini: fuyo mak k.nini jd membe..mesti uma k.nini chanteq kn dengan hiasan ala2 english country kn..hehe