March 8, 2011

i love english country style~

As salam,

hehe..bZ n kekeringan idea lately..so baru hari nie nak letak entry baru dekat ~my luvly blog~..hehe..hari nie x de rase nak mengomel lebih2x..juz nak share one of my passion n boleh kata angan2~

dulu penah cte suka kaler turqoise n kalau boleh nak decorate rumah kaler tue..erm tapi sebenarnye ade yg lg best n sweet..i love english country..hehe..

tringat nak letak entry pasal nie sebab sabtu lepas bru tengok cte 'beastly'..cte ala2 beauty and da best versi moden..ade part yg hero die buat macam kebun bunge atas rumah untuk girl yg die chenta tue..sgt sweeetttttt..ok berangan lagi..

berada dalam taman bunge sambil membace puisi cinta..sgt sweeettt....
lagi gamba best english country style...credit to google image..

buat garden  mcm nie mesti susah nak jage kan..

nice kan..rase mcm tinggal dalam garden..

setiap kali berangan mesti akan terselit pasal kawen jugak..

hard to believe that this juz a day dreaming..huhuhuhuh~

3 comments:

NISS said...

like..modern n simple..;p

rozelt @ syaz said...

tp modern n simple tu la slalu buatkn kte kne kluarkan duit lbey..huhu~

ct_cucubi said...

suke dua... suke hiasan english style.. tp suke perabot modern style..hahahaha