March 18, 2011

Mudah & Rapid

As Salam & Selamat Hari Jumaat..

Beberapa hari yg lalu adeq ak, ieyda inform yg die dh dapat keje dekat kl n stat senin next week..huhu..so korang pon tawu la kan klu pindah tempat baru mesti akan ade problem tempat tinggal n transport?? huhu..
 
ak n adeq ak..
Masalah 1st maybe takes time tuk cari rumah sewa yg sesuai n selesa..tp wat sementara waktu kasik la lepak dekat uma sewa ak..k problem 1st consider settle..klu x setel jugak boleh cari rumah dekat cnie -->Mudah.my

The next problem..ish x baek lak kate problem nnt btol2 rase bermasalah..ok perkara yang kena pk(much better kn??) tentang transport plak..insyaAllah adeq ak nie akan dapat lesen penuh plg lewat dlm bulan 4..so in the mean time kne naek transport awam dulu..hehe

risau gak takot die sesat ke ape kan ke tempat keje..so ak siap cnfmkan perjalanan bus rapid n lrt dekat sini -->My rapid.. rase x de masalah sangat kn klu ade orang nak berhijrah ke kl nie..sume pon senang..nak cr rumah..transport..makan..sume ade..tp yg penting ongkos nya mesti ada..hehehehe~

p/s: x semestinye kne ngadap lappy or Pc tuk dapatkan info kn..bole jugak gune care manual bertanya agar x sesat jalan..hehe

2 comments:

ct_cucubi said...

keje kat mn tu?

rozelt @ syaz said...

keje dekat jaya33 seksyen 13 pj~hehe