September 21, 2011

Service gg & quotes hari nie..

As Salam,

hari nie setelah berbulan2..baru aku berani untuk menapak jumpe dr.gigi..bukan sebab x dapat nak tahan saket gg..tp sebab membe sekeliling pon excited nak jumpe dr.gg..so aku pon join venture sekali..hehe..

best jumpe dr.gg hari nie sebab die buat checking and simple tampal je..sekejap plak tu..ade dalam 5 ke 10 minit macam tu je aku dalam bilik 'service gg' tu..aku rase macam lama je die nak servis gg aku, tapi tibe2 dah suruh bangun..hehe

ok la..hari nie wanna to share juz a simple quote..serius mati akal nak update ape hari nie..so aci la erk aku tampal quotes je?hehe

buat x nampak part KISS slowly k..hehe

p/s:rase terharu kepada siape yang sudi bace entry panjang lebar semalam..hihi

4 comments:

Anum said...

great

0nenanina Vanilla said...

tampal kejap je yang..tpi nasib baik tak tertidor kan.huhu

rara pinkmafia said...

gg tampal yg terbaek! hehehe

JIJI YU said...

aku dok baca doktor jiji