September 27, 2011

Kenduri makan & My girlfriend is nine-tailed fox~

As Salam,

skip sehari x update blog(sabtu ahad xkire sebab cuti..aci x?)..semalam dengan hr nie bz majlis sambutan hari raya..2 hari makan banyak n kekenyangan..semalam potluck dekat opis..semua makanan yang ktorang bawak semua pon sedap..ada nasi beriani, lemang, lemang jagung(1st time tengok), kek lapis, red velvet(cup cake yg sedap), salad, satey, keropok lekor, jeli kelapa, koktail..n macam2 lagi..sampai ada yang x termakan..

semalam, majlis sambutan hari raya peringkat unit..hari nie plak sambutan hari raya peringkat pusat plak..makan besar lagi..menu makanan yang ada hari nie, mihun goreng, ns himpit, lemang, rendang, ns briyani lagi, laksa, roti jala, satay(yang nie x sempat makan..lambat sangat otw nye..huhu)..so 2 hari kekenyangan..n confirm naek berat badan nie..

lagi aktiviti yang aku usahakan (macam payah sedangkan happening..hehe) sejak beberapa hari nie..tengok cite korea lagi!!! hehe..sebenarnya dah rase agak bosan..tp bile balek uma lepas keje cam x de aktiviti so aku troskan tengok..cte korea yang paling latest aku tengok sekarang cte "my girlfriend is nine-tailed fox"..dah episode 15 separuh..hopefully malam nie boleh habiskan..so far cte nie best n macam x dapat nak expect ending die..harap sangat2 happy ending!!hehe

Due2 hero & heroin ada lesung pipit..sweet!
p/s:- (terlupa dh nak cakap ape..hehe)

5 comments:

rara pinkmafia said...

syaz,sabtu ahad tu cuti berblog.rara sokong sgt.hehehe

BillyNain said...

dh tgk, mmg best cite Gumiho tu..ending die mmg hepy ending..hee hee~

syaz@rozelt said...

@rara: hehe..uiks..rara pon cuti gak ke..syaz buat alasan je tu..hehe

@BillyNain: wah billy pon tgk cte korea??nie baru nak tgk episod las..x saba nak tgk ending..hhee

nur said...

Syaz..
Ramai yang datang beraya dengan fesyen rambut korea..ish ish.. kuat betul pengaruh citer korea ni..hehe

Shawn Razaleigh said...

gua tgk sampai ep 5 je. lepas tu gua terlupa nak tgk.hahahha




serius.awrr